Summa sidvisningar

fredag 19 mars 2010

Trevlig helg. Grattis Linköping och Kais

Jaha Linköpings publiken fick inte se Niklas Jihde denna gång men dock fick dem se Hellgård. Hellgård missade straff. Kval till SSL skulle man tänka sig jämna och tuffa matcher som är svårtippade. Linköping vinner med 9-0. Linköpings publiken och spelarna och allt annat runt om kring laget kan skratta hela vägen hem till sina bostäder precis som vissa kan skratta hela vägen till Banken. Vad är rekordet i SSL/Elitserie kval sammanhang när det gäller målskillnad??? Kan denna match vara en kandidat???
Skärpning TT nästa hemma i Eriksdalshallen mot Kais Mora. Ett Kais Mora som starkt på hemmaplan vände 2-4 underläge mot Mullsjö till 7-6 vinst. Unga hungriga Kais åt mer och mer in i matchen. Kanske det inte skall bara vara skideliten som åker Vasaloppet i Mora utan också att Innebandy för herrar också spelas i Mora på högsta nivå.

Idag har det även varit SSL slutspel. 2 helt klart väntade segrar för Täby och Warberg. Helsingborg och Balrog kan nu hälsa hem. Känns också som om AIK skall bli klara på måndag. Då är det bara att se Storvreta-Dalen.

Malmö vann första matchen med 4-1 mot Röke gällande kvalet till allsvenskan på den södra sidan.

I morgon spelas kval matcher för nya division 1 och Allsvenskan. Kommer själv med all säkerhet att vara på plats och se Vendlsö-Livets Ord i kval till nya division 1.

Uppe i Norrland spelas hett derby mellan Sandåkern och Team Thorengruppen. Känns som om Carlbom kan har en viktig roll för sitt Thorengruppen där.

Surahammar möter Alba vilket kan bli spännande. Jack Kvist vill nog avsluta bra innan säsongen är slut. Det kommer att bli surt för Alba tippar jag.

Något som får se mig rött och jag blir tokig på är den artikeln som jag läser idag på Aftonbladet:


Rubriken lyder: ”Försökte gå in så hårt som möjligt” artikeln gäller angående "Nisse" som skadar Kranberg medvetet när Falun låg under med 8-2. Min första tanke är: Det finns bättre sätt att avsluta en match. Att det kan hetta till i en match kan jag förstå men att gå hårt emot huvudet är bara ren idioti.

Inga kommentarer: