Summa sidvisningar

onsdag 7 april 2010

Hur mycket spelar golv roll???

AIK flyttar sin match från fredag till lördag. Det finns bara en anledningen. Dem vill spela på Partkett i Solnahallen. För mig skall man kunna spela på alla golv om man skall vara en värdig vinnare. Caperio vann förra gången i Solnahallen Fredagen den 2/4- 2010. Tänk om Täby vinner igen på det golvet som Solnahallen har. Caperio är starkare än AIK får man hoppas. Med tanke på Caperio Täby Rickie Hyvärinen. Mannen som har varit med sedan Caperio var Råsunda IS. I Duvbo närmare bestämt Löthallen spelades matcherna. Det var verkligen parketternas parkett. Rickie, Sundbom och dem andra som redan var med på den tiden är tillräckligt vana vid parkett. Kör Tibble också med Parkett??? Någon som vet? I vilket fall som helst tror jag inte att AIK tjänar mycket på det som dem har gjort. Men som man brukar säga den som lever får se.

Innebandyn sporten som du kan spela på många olika platser. Tågstation i Zürich Schweiz skall det spelas innebandy. Innebandyförbundet i Schweiz firar 25 års jubileum...

Jag skrev om Djurgården och Balrog. Imorgon kan det likväl komma om vad som händer i Göteborg. Kortfattat handlar det som Älvstranden som innan dem gick ihop med Partille och skapade FBC Göteborg hade tankar om att skapa tillsammans med Gais. Lagets namn skulle vara Gais innebandy.

Inga kommentarer: