Summa sidvisningar

måndag 5 april 2010

MVP av semifinallagen

MVP är den spelaren som är viktigast för laget. Skulle vara enkelt om man fick välja äldre och en yngre. Långsikt och Kortsikt eller något liknande. Jag kör i Bokstavsordning.

AIK: I Solnalaget finns 2 MVP men skall jag välja en blir det Kim Nilsson. Ölänningen har allt som behövs. Skytte spelsinne med mera. Han har vunnit Junior SM och även Poänligan i division 1 södra som den då var. Han har även poängrekord. Killen är inte mätt ännu. Han fortsätter att producera mål efter mål Assist efter Assist och poäng efter poäng. Lågsiktigt kommer han även att hålla längre än KJ.

Caperio Täby. Här är det svårt val. Ramsin och Totti Hyvärinen betyder mycket. Om man skulle köra MVP efter vem som har betytt längst för laget så är det självklart Totti Hyvärinen. Han har varit med till skillnad från Ramsin redan på den tiden då laget var Råsunda. Men nu är det nu och inte då som gäller och jag väljer Ramsin. Utan en så duktig målvakt hade inte Täby vunnit i fredags.

Storvreta. Mika Kohonen är klart viktigast idag men när han lämnar så kommer Stenberg att få det stora ansvaret om han inte har bytt klubb. För sluta kommer nog knappast Stenberg göra innan Mika har slutat.

Warberg. Helt solklart. Magnus Svensson. Snubben gör hela Warberg. Är han borta så är det näst intill straffspark mot öppet mål för motståndarna. Skillnaden är som sommaren i Afrika och Vintern i Norden. Warberg är heta som Afrikas sommar Med Svensson i spel men utan blir dem som kalla vintern i Norden.

Detta är vad jag tycker. Tycker ni annorlunda varsågod ordet är ert om ni vill påverka.

Inga kommentarer: