Summa sidvisningar

måndag 12 april 2010

Skall Bron poeten Sundboms lag vinna mot AIK innebandy???

I semifinal 2 som är den enda jag har sett på plats i hall av dem 4 semifinalerna fick man höra Fischerström såga Aftonbladet i programmet inside AIK. Fischerström som är lärare i skuru i Nacka menade på att hans elever skrev bättre. Hur är det med poesi delen i skuruskolan då??? Är den bättre från dina elever eller är det Bagis mannen Bron-Sundbom som vinner där??? I dag kommer dessa 2 att möta varandra. Frågan är om dessa 2 spelare kommer att matchas mot varandra i respektive lags kedjor. Det återstår att se vad som skall hända. När AIK saknar 2 backar och när Caperio saknar 2 backar är det en skillnad. AIK har flera spelare än Täby som kan avgöra. AIK har en större bredd. Sundstedt är viktigare för Täby än vad Kranberg är för AIK. AIK har Möllersten, Lorendahl eller Egebrant som kan sättas in. Enligt mig helt klart bättre än Söderberg, Ackevi, Nothén och Niclas Ericsson som Täby har att sätta in istället för Sundstedt. Västerorts trion som gjorde tillsammans 100 poäng i division 1 tillsammans i Hässelby är nu bara en historia ( Ackevi, Måwe och Hagberg. Forwards sidan måste en Hagi och en annan äldre Västerorts profil producera för att Caperio skall vinna. Det som även uppmuntrar AIK idag är att många är nog glada över att Hockeylaget är uppe i Elitserien igen.

Kommer ihåg när Kim Nilsson var med i Aftonbladet för att han och resten av AIK innebandy skulle stödköpa aktier i AIK i en nyemission. Innebandy spelare som stödköper Aktier för att Hockey lag skall ha råd är något som händer ytterst sällan. Idag kan dem som var med i NE plocka hem en bra vinst om dem nu väljer att sälja.

Nynäshamn erbjöd att betala lönen 15.000 kr för att låna ut Lucas Lawson som annars hade varit i Tyskland och gjort vad vet jag ej. AIK tog emot erbjudandet ( Vem hade inte gjort det när den andra betalar???) Och 1-0 kom genom just Lawson mot Växjö.

Inga kommentarer: