Summa sidvisningar

söndag 11 april 2010

Synd när stora spelare inte är 100% friska

Nu kan man inte kräva att alla spelare skall vara helt friska varje gång och tyvärr är det så att ibland har människan otur att bli sjuk under en säsong. Självklart får dem stora medierna upp ögonen när dem unga talangerna inte spelar även om dem är med inne i hallen. Vad gör man när lagets bästa back inte ens spelar en endaste minut när det är slutspel??? Man förlorar relativt stort helt enkelt. Detta var vad som hände med Täby. Sundstedt är en av dem bästa om inte till och med den bästa backen i Caperio hade varit sjuk och spelade inte matchen mot AIK. Slutresultat: AIK-Täby 6-1 är ett resultat som visar hur det kan gå när viktiga spelare är borta för lag. Att AIK gör 2 mål av 4 gånger där det är 5 mot 4 spel visade också på att AIK var hungriga att vinna och leva kvar i striden.

Nu när Warberg är borta från slutspel så lutar det mycket åt att det kan bli en AIK trippel i poängligan om AIK vinner på imorgon. AIK dubbel kommer det helt klart vara efter matchen imorgon. Hoppas då att alla spelare som är viktiga för båda lagen är med.

Inför SSL nästa år så har Mullsjö spännande lag om man nu kör mer med sina juniorspelare. Sankell och Hedlund är ett spännande radarpar som gjorde det bra för sitt Västergötland. Väster var bäst i år i P17. Finalen spelades Västerbotten-Västergötland 2-1 efter straffar. Skrällen i detta är nog att Stockholm inte kom till final.

Inga kommentarer: