Summa sidvisningar

tisdag 31 augusti 2010

Gävle GIK spännande att följa.

Nu har turen kommit till Gävle GIK. Förlåt om jag är sen men har gjort en hel del annat. Gävle GIK skall bli spännande att se med sina deltidsanställda och lite annat som att man har tagit in nya juniorer från akademin som man har och värvat spelare från RIG. Johan "Chippen" Andersson med sin rutin från Hudik/Björkberg och Haninge IBK i Elitserien (som det var innan det blev SSL), Visby IBK i division 2 Östra Svealand och nu Gävle GIK för att vända närmare Hudiksvall som är hemstad. Även Gustav Alpe som varit lagkapten i en hel del år nu är något som kommer att vara viktigt att behålla. Jonathan Hedström senast Aston och sedan Mattias Lindberg som spelade i Alba som inte lyckades att hålla sig kvar efter kvalet. Ny tränare vid namn Stefan Åsberg från Norska Gjelleråsen som blev silvermedaljörer i Norska mästerskapen.

Självklart kommer det att kännas av det man har tappat. En spelare till Sätra, Esbjörsson och Billy Nilsson som varit poängkung i laget i många år till Sirius. Billy Nilsson har varit en viktig spelare och man hoppas på att Hedström skall ersätta men det kommer nog att ta ett tag.

Har vänner i Gävle så jag följer nog laget via MSN så gått det går. Skall försöka se när dem kommer till Stockholms som är min hemstad.

Har haft mycket idag så har inte haft tiden att blogga. Skall försöka varje dag så gått det går.

Inga kommentarer: