Summa sidvisningar

torsdag 5 augusti 2010

Sponsra Handen....

Funderar på att sponsra Handen. Hoppas dock att man kan få ett frikort så att man slipper betala till matcherna. Man vill trots allt ha något tillbaka också. Win Win situation. Man kan alltså sponsra Handen med en 500 lapp eller 1000 lapp om man vill. Spännande tillgång har kommit in och nu är det inte Anders håret som är ensam inom styrelsen. Danne "Doppsko" Lundström är nu sportchef. Lika bra att lämna Nynäshamn och gå tillbaka till Handen. Vilka som följer med kan man nog bara spekulera om. Får se hur Doppsko har planerat. Handen skall till Tennis orten Båstad.

Silly season håller på just nu. Den största bomben levereras inte från fastlandet. Den levereras från Ön Visby. Kimmo Eskelinen lämnar SSL laget Warberg för att gå till Visby IBK. Övergångssumman är något som för mig är intressant. Hur stor är den. En fråga som kom upp när Hammarby hade Karlsson konflikten som även kommer upp nu är varifrån kommer pengarna. Visserligen är ett innebandylag en billig drift. Men att köpa storspelare borde kosta en hel del. Med andra ord man behöver inte vara en finans kändis eller oligark eller liknande för att driva ett innebandylag så det är nog många som inte är så jätte kända annars som har hand innebandylag. Det är inte som i fotbollen där det finns Abramovitj. Men det kommer nog den dagen också när dem stora börjar spekulera i innebandyn. Läste någonstans att Exel innebandyklubbor ägs numera av New Wave gruop. New Wave gruop:s ägare är dock mer känt för att äga bolag som Kosta Boda, Orrefors och Craft. Craft sponsrar bl.a. Charlotte Kalla. Kosta Boda och Orrefors är glas och porslin.

Ön Gotlands innebandylag börjar ladda sina innebandykanoner mot fastlandet varning varning. Dem värvar en rysk målvakt undrar om dem får en del av Nordstream med sig på köpet??? Vad mera kommer att hända återstår att se.

En sak är säker. Bloggen är back in buisness. Denna gång för att stanna på allvar.

Inga kommentarer: