Summa sidvisningar

fredag 6 augusti 2010

Tennis VS Innebandy

Båstad som är en stad för Tennisen har också blivit det för innebandyn. Båstad Outdoor Open är innebandyns svar på Tennisens Båstads Open. Innebandyn är en sport som visar tillväxt. Ingen jättestor sport om man kollar över världen men i Sverige finns det många utövare. Största marknaden är nog Sverige Finland Schweiz och Tjeckien. Det gäller att man kommer in i dem länderna om man vill bli stor tillverkare av innebandyklubbor. Får se om Mats Willander, Björn Borg med mera kollar på innebandy. Stefan Edberg är redan med i Innebandy familjen. Jag skrev nog om den största chocken inom innebandyn igår. Dock en hel del efter dem stora jättarna innebandymagasinet hade släppt den. Tyvärr är jag väldigt dålig på att skaffa mig det man kallar för insider information.

Efter att ha sett grupperna så tippar jag på Helsingborg-Täby i finalen. Ett annat lag som kan lyckas är Sirius. Räknar dem som en joker. Kanon eller Kalkon får vi se.

Sam Jonsson till Linköping och tillbaka i SSL. Ett spännande nyförvärv för Linköping. Skall dem lyckas med att stanna kvar?

Inga kommentarer: