Summa sidvisningar

onsdag 25 augusti 2010

Tippa allsvenskan

Nu är det dags att köra det riktiga tipset.

1. Uppsala. Staden har något på gång och talangerna kommer hit. För att studera.


2.TTIBK. Visst lämnar spelare men så är det i dem flesta fall när lag går ner.
TT bygger nytt och Strandhallen kan hjälpa som hemmahall...

3. Visby IBK. Kimmo Eskelinen spelar i denna klubb. Storordern har kommit till Visby IBK. Visby IBK satsar en hel del nu. Ända upp tror jag dock inte att dem kommer med sina köpkrafter. Vilket namn är nästa förvärv?

4. Älvsjö AIK. Lag med flera talanger. 92-93 är deras starka sida efter att Vendelsö spelare i den klassen gått dit.

5.Gävle GIK. Har gjort klart med nyförvärv från RIG och även tagit upp spelare från egna akademin. Johan "Chippen" Andersson stannar 2 år till vilket är ett bra besked som GGIK skall vara glada över. Dock kommer man inte längre än så här.

6. IBK Handen. Ingen jätteförändring vad jag kan se. Det som varit lån har blivit kontrakt. Ny sportchef och nytt kapital med tusenlappen kan stärka därför reviderar jag upp laget från den 9:onde plats som jag hade på innebandysnack.

7. Hagunda. Tappat bra spelare men kommer att klara sig.

8. Järfälla IBK. Kommer inte att klara sig med den truppen. Järfälla IBK är ett minne blott dags för den stora nedgången att visa sig. Kraschen är här om jag får bestämma.

9. Odelberg. En årskull skulle bära laget men nu är den borta. Vilket kort har man nu att visa upp svarte petter möjligen men inte mer.

10 Granlo. Granlo tappar spelare vilket gör att dem inte kommer att klara sig bättre än detta.
11. Sandåkern. Som plåster på såret kan dem få att dem spelarna som spelar där bor i en stad som har Europas snabbast nät. http://di.se/Artiklar/2010/8/21/213135/Umeas-nat-snabbast-i-Europa/

12. Hässelby. Västerås har gått i konkurs vilket betyder att platsen står för Mora eller TT. Mora vill gå upp om man skall räkna med artikeln från innebandymagasinet. Mycket händer nu. Hässelby har nog inte tillräckligt att ge.

Inga kommentarer: