Summa sidvisningar

lördag 18 september 2010

Balrog-AIK och Täby-Storvreta

Balrog med Karlsson som är hungrig som en varg att vinna mot AIK. Stenberg, Sinerius och Beckius är något att hålla koll på. Balrog bygger om och satsar på yngre. Örjan Skogström är det slut för nu. Balrog kommer att kriga men dem är nog för svaga. AIK:s spelare är listiga som vargar. Kim Nilsson nej inte kontraktsrekord för det har kommit fram att Edgren har rekord + att det har varit ungefär 5 till som har skrivit på lika långa kontrakt. Bl.a. Fröberg och Gunnarzon ( den sistnämnda sitter numera i ledningen/Styrelsen). Gör om gör rätt rekord är det inte. Men visst låter det bättre när man skriver rekord precis som när företag skriver världsledande även om dem inte är störst i världen inom sin bransch dem leder inte någon statistik.... AIK har nu i sista veckan värvat Rydh från Västerås. Fischerström som har tidigare kritiserat Västerås skriver nu i sin blogg att han ångrat sig. Han hävdar att det inte är kappan som vänder efter vinden. Nej för jag hävdar att åsikterna angående Bombardier arena kvarstår.

Kappan vänder alltså inte efter vinden. Däremot vänder den efter sina behov. Fredrik Rydh och Fischerström har ett behov att vara vänner för att det skall inte bli instabilitet inom AIK. Fischer vänder och ångrar sig. Men dock finns Bombardier Arena kvar som inte är bra. Så är det när man får något med sig eller mot sig så kan mycket vända och allt kan hända. Tipset från mig har ni nedanför. Alea iacta est försvenskat "tärningen är kastad"

Balrog-AIK 4-7

Den andra matchen där det kommer att bli mindre mål. 2 av dem bästa målvakterna kommer att vara med här för att vakta buren. Ramsin mot Klintsten. Hoppas att ni i publiken kommer att få se bra räddningar. Det kan bli en bra innebandymatch. Täby kommer nog att leda spelet medan Storvreta kommer att vänta på sina lägen. Det kommer att gå snabbt när SÖK söker sina lägen genom att kontra. Stenberg,Kohonen Öhman är dem som måste funka. Sedan kan nog Holtz vara en bra produkt som kan göra lite grejer. Men det känns som att Sundstedt,Danne Bron Rickie Hyvärinen Hagberg Mikulski Ramsin. Revanschen kommer inte tyvärr. Öhman och Kohonen har gjort en hel del för Finland. När Hyvärinen fick plats i landslaget kunde man kalla det för HÖK, Inom innebandyn har det funnit många starka modeller men SÖK och GÖK är dem jag kommer att minnas bäst genom historien.

Täby-Storvreta 5-6 så blir det. Första Storvreta mål.... Hannes Öhman tid 2.03 i första.

Hoppas att ni som köpte biljetter och tänker åka dit till Hovet får se 2 matcher som är värda priset!!!

Inga kommentarer: