Summa sidvisningar

lördag 25 september 2010

Derby i stockholms allsvenskan nr.2

2 talangfulla lag möter varandra. Här kunde det ha blivit bröder möte men den äldre spelar nu i Täby. Odelberg från Gustavsberg hade sin gyllene födelse år 1989. Den vägde en hel del. Den kommer nog att vara den bästa i Gustavsbergs innebandyhistoria. Nu är det inte mycket kvar av den. Så är det när dem stora värvar från dem små för billiga summor innan dem har nått toppen.... Stenberg som spelar med Balrog Sundstedt och Oscar Norrman med Täby. Lill Norrman som spelat med 92:or mesta dels är 93:a kommer han in i truppen skulle det vara roligt att se honom. Hoppas att han får stå mot Handen. Sebastian Nielsen även det en spelare från Haninge eller Vendelsö om man skall vara noga. Annan varning för Älvsjö som jag kom på nu. Patrik Markus landslagsspelare i Estland. "Hinken" Hinks Engelsmannen som spelar innebandy är också en spelare som kan komma upp i bra standard. Hakim Wafa från Hässelby kommer han att ta en plats i ett lag som Älvsjö som har mycket större konkurrens än Hässelby? Finns en hel del i Älvsjö som är ett kommande storlag. Linus Blomkvist från AIK ingen supermålvakt direkt ( AIK har haft bra försvar i många år nu och det betyder att Målvakterna inte behöver arbeta lika mycket....)

Ett talangfullt lag som Älvsjö behöver en gammal rutinerad tränare. Ibland är det kanske bra att inte skriva för mycket på hemsidan... Jan Gustavsson och hela ledningen. Säsonger i Älvsjö 0, Född 0000-00-00 i och sist men inte minst ålder: 2010 år. Dags att uppdatera Webbmaster eller lämna fältet tomt. Det skulle helt klart ge minus poäng för mig om jag skulle anordna en tävling.

Detta kommer helt klart bli en krigar match. En match som kommer att avgöras i slutskedet. Älvsjö-Odelberg 6-4. Utvisningarna avgör och annat onödigt avgör...

Inga kommentarer: