Summa sidvisningar

fredag 24 september 2010

Division 1 Östra svealand-skulle gud bestämma

Kolla bara på division 1 östra Svealand en riktig skojig serie med skojiga lag. Fischerström skrev om gud som hjälper Warberg. Nu skall gud med här också.

Hammarby-FBI Tullinge. Föreningen Boll och Idrott eller agenterna som dem också kallas för då det är FBI här kommer att förlora mot Hammarby. Gud skulle inte gilla agenter som griper folk. Nej eftersom man skall behandla andra som man själv vill bli behandlad.

Gottsunda-Duvbo om nu gud skulle få bestämma skulle ett gott och sunt lag vinna matchen mot Duvbo.

Sundbyberg-Storvreta Ungdom. Vet ej vad gud skulle önska sig här.

Tillberga Roosters-Nacka Wallenstam om nu gud skulle få bestämma tror jag att han hade valt Tillberga. Gud gillar nog mer tuppen som symboliserar Tillberga än Wallenstam som bara bygger och bygger och har massa arbetare under sig.

Huddinge-Farsta IBK Gud har skapat djuren och därför är nog gud glad att Farsta har en haj som symboliserar laget. Huddinge har en Innebandyboll vad jag kan se men den har nog ingen betydelse för Gud.

Livets Ord-Åkersberga. Lätt att gissa vilket lag som skulle vinna denna match och hela serien om Gud fick bestämma så skulle Livets Ord vara klara det kristna laget lär nog just be gud om högre makter om dem skall lyckas komma bättre än mittenlag.

Jag är inte ateist men jag tippar på ett annat vis ändå.

Om Mister Micke får bestämma så vinner FBI Tullinge. Hela Hammarby ledningen är bytt och ja Johan Davidsson och Oscar Fagerlund är inte tiden redan förbi för dessa herrar. Lillfischer,Bjunér och Douglas Johsson nej det här kommer inte att lyckas. Vissa av spelarna känner jag inte alls till. Tullinge har Deresjö bröderna Aje Wallberg, Stefan Henriksson och lite annat smått och gott. André Lindman mannen som gör mycket och vill göra mycket på egen hand ibland lite för mycket. Han vill komma loss från 2 spelare bryta sig in i mitten och göra mål. Division 1 är en tuff serie med bra backar.

Om Mister Micke får bestämma så vinner Gottsunda. Duvbo inget lag som har som jag speciellt diggat men men smaken är som baken ibland.

Om Mister Micke får bestämma så vinner Sundbyberg eller Carman IK om man nu får lov att kalla för det. Storvreta Ungdom har tappat och har inget att hämta....

Om Mister Micke får bestämma så vinner Tillberga på hemmaplan mot Nacka Wallenstam...

Om Mister Micke får bestämma så vinner Huddinge över Balrog. Farsta vet jag inte hur mycket man skall spela på. Kuriosa Talangen Tommy Schibort som spelade i Farsta spelar även division 4 fotboll.

Om Mister Micke får bestämma så vinner Livets Ord denna match. Nej Åkersberga har en tuff konkurrens i Stockholm där dem bästa hamnar i Täby som är nära och lagom bra i typ Järfälla eller annat sådant.... Livets Ord med Uppsala staden som kommer med stormsteg....

Inga kommentarer: