Summa sidvisningar

måndag 6 september 2010

Helsingborg- Laget som fick uppmärksamhet från fotbollen.

Det var en gång en fotbollsspelare som hade spelat innebandy i skånska Högaborg. Låter som en början på en historia. Det är det också. Henrik Larsson en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna hade spelat innebandy och vände i förrförra säsongen tillbaka för att visa sig inom innebandyn och då blev det självklart en hel del rubriker. Skulle han vara med i Fotbollslandslaget, Fotbollen tjänar mycket pengar medan innebandy spelarna måste arbeta för att dem inte ens tjänar lika bra som en vanlig arbetare. Intresset vann över pengarna. Henrik Larsson ville tillbaka till innebandyn ett tag. Så skall det vara intresse är större än pengar speciellt när man redan har tjänat en hel del under året. Idag har man helt klart en bättre trupp och har råd sportsligt och ekonomiskt att strunta i och vända ryggen mot Nede. Helgesson, Kivilehto, Manner, Ratsula, Vänttinen ryktas också in. Nu skall skåne komma in ordentligt inom innebandykartan. Topp 4 är satsningen. Helsingborg är visserligen ett gammalt lag som har haft andra namn men detta lag har inte många gångar nått hela vägen till slutspel. Nede har varit en frontfigur i Helsingborg tidigare men nu är det andra tider. Nede är som är alla andra i Helsingborg och det är södra allsvenska laget Landskrona som gäller.

När jag ändå skriver om Fotbolls och Hockey spelare så kan jag skriva en liten spännande lista på spelare och tränare som har varit talanger i andra sporter.

Kim Nilsson- Kalmar FF talang då Öland är precis på andra sidan Kalmar som är på fastlandet. Det blev innebandyn och Färjestaden.

Thomas "Brolle" Brottman- I Stockholm finns många Hockey lag men det finns ett riktigt speciellt där Brottman en gång i tiden spelade. Huddinge Hockey var något som man kan kalla för plantskola med stort P. Tänk att bland listan som är nedanför
Kända spelare:
* Lars Ljungman
* Kurt Svanberg
* Kent "Lill-Kenta" Johansson
* Mikael Johansson
* Nichlas Falk
* Michael Nylander
* Jan Mertzig
* Stefan "Myran" Gustavsson
* Håkan Södergren
* Kristofer Ottosson
* Rolf Wanhainen
* Josef Boumedienne
* Linus Klasen
* Jhonas Enroth
* Dick Axelsson

skulle det ha stått Thomas Brottman...

Det är inte vilken klubb som helst som Brottman spelat i. Mycket bra gjort av Brottman som vid 20 års åldern bytte sport till innebandyn och spelade med Balrog. Är det så att man skall ha källa för att vara trovärdig. Min källa är kontakt: Vad sägs om att man känner lite kontakter som varit med i klubben? Den kontakt jag känner hjälpte kassören i Huddinge Hockey en gång i tiden.

Brottman har en hel del som han gått igenom och det är något som Storvreta skall ta nytta av. En Stor förening skall ha en tränare med stor erfarenhet...

Inga kommentarer: