Summa sidvisningar

söndag 26 september 2010

Matcher att Skåda idag söndag i Huvudstaden.

I SSL finns AIK-Warberg. En högklassig match mellan 2 bra lag som kämpar i toppen 17:00 i Solnahallen. 2 av dem fyras gäng. Allsvenskan finns inget att skåda idag då Norra spelade igår och i södra finns inga Stockholmslag. Huddinge-Farsta finns i Botkyrkahallen. Sedan finns det inte mer på svensk innebandy nivå när det gäller herrar.

I dem lägre serierna finns det en hel del matcher. Division 2 Stockholm finns Jakobsberg-Vaxholm och Kungsängen-Bollstanäs. Saknar dock resultat från många matcher. Det är så många som 13 matcher som har spelats. Lag eller Stockholm innebandy vilket man nu vill skylla på är alltså 2 hela långa veckor efter i resultatlistan. Vem skall skriva resultaten slarvigt slarvigt. Dem finns dock tack och lov på innebandy.se under veckans matcher ( Länken hittar du under).

http://www.innebandy.se/templates/IDA/ListMatches.aspx?OrganizationsID=24&PageID=105156

Dagens matcher är som sagt inte många.

Damerna får någon annan köra marketing för.

Vill passa på att tacka en bra trio som gjorde så att jag slapp åka till Uppsala för att se Hagunda-Handen. Trion en från varje sida. Kameramannen Peter Zerpo Bohlin http://zerpo.blogg.se/2010/september/nara-ogat-hagunda.html UNT bloggaren Mattias Holmgren http://www.untfredag.se/blogg/blogg.aspx?blogg=1006535&bloggentry=1053926 som skrivit sköna kommentarer till Peters bilder. Sedan en annan man vid namn Danne Doppsko Lundström http://doppsko.blogg.se/2010/september/hagunda-vs-handen.html . Kul att den rapporten kom. Tänk vad jag hade missat om inte dessa fanns. Bra jobbat alla 3.

Roligare innebandy finns att kolla genom flera olika metoder. Insläppta och Gjorda mål skall vara ett högt tal. Detta är en metod. Ett annat är att tänka att eget lag spelar alltid bäst. Ett annat är att se matcher mellan dem 2 lagen det handlar om. Ett tredje är att gå till oberoende parter i publiken eller några av det man kallar "experter" och göra en enkät. Finns så många olika metoder. Högst i tabellen kan vara en annan metod. Finns extremt många analysverktyg att sitta och räkna upp alla metoder blir svårt är varken kunnig/utbildad innebandy expert och/eller analytiker så för mig blir det svårt att ta upp alla verktyg.

Inga kommentarer: