Summa sidvisningar

fredag 10 september 2010

Pixbo -Nu skall dem tillbaka till den gamla tiden

Nu skall Pixbo börja satsa och vara en av dem bästa igen... Om det blir så får vi se. Skall dem kunna skapa en liknande HAJ kedja igen? ( Hellgård Augustsson och Jihde för den som inte vet)Den tiden kunde Mölnlyckelaget kämpa om guldet men jag har inte sett mycket av Pixbo sedan dess. Nu skall det funka igen. Calebsson kommer från Schweiz och framtidsmålvakten Jon Hedlund kommer från Skoghall och Tim Wiklund kommer från RIG Umeå

Van Manen,Qvist och Rydberg är nog dem största tappen som Pixbo har fått ge av. Van Mannen kommer att spela i IBF Göteborg. Qvist åker för att hämta cash och äventyr i Schweiz.

Spännande rykte in Hellgård i SSL igen?

Med tanke på Calebsson kolla på dessa och njut: http://www.innebandymagazinet.se/ibm/filmarkiv.asp en hel del straffar. Finns en hel del att se.

Nu finns det lite mer om Allsvenskan. Per Viberg kommer med sitt förslag. Kval i Globen aa visst det skulle vara häftigt helt klart och det skulle vara roligt att se. Visby IBK är nog 1 av lagen som kommer att komma 1,2 eller 3. Där finns nog en anledning varför Per vill ha 3 lag. Men det är sant att lagen skulle få mera motivation att kämpa om platser. Jag är inte förvånad att det är just Per Viberg som är den som går in och skriver. Visby IBK är verkligen ett lag som kan tycka till. Härligt Per och kom igen nu förbundet lyssna på vad allsvenska lagen vill för det är tillsammans som sporten kan utvecklas.

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=109&aid=38807

Inga kommentarer: