Summa sidvisningar

onsdag 29 september 2010

Premiärmatch på Torvalla

Handen-Älvsjö 2 lag som har en bra juniorstab. Båda dessa lag kom långt i sankt eriks cupen på juniorserien den gångna säsongen. Älvsjö förlorade finalen och Handen förlorade semifinalen. Båda dessa lagens juniorer är alltså rankade topp 4 från förra säsongen. Båda dessa lagen använder sig av dessa juniorer. Detta kan alltså bli en bra match för den som vill scouta juniortalanger i Stockholm. I Handen finns det en hel del. Kolla på radarparet Pata och Schantz hittar varandra som om dem skulle ha spelat hela livet tillsammans. Pata är mannen som vill ha bollen och dribbla medan Schantz är den som skall göra slut på det hela genom att göra målen. Båda trivs i Handentröjan. Simon Jirebeck kom med i stadslaget förra säsongen och det finns mer att hämta Johan Eriksson är också en bra spelare. Älvsjö finns Lieback Asp en kommande back och Hakim Waffa Västerorts talangen som har blivit Västertorps talangen, Sebastian Nielsen, Daniel Thorsson och en hel del till. Som en extra krydda finns också Linus Blomkvist tidigare tillhörde han det svartgula AIK. Sittplatser finns det så gått om som det kan finnas. Den biten behöver ingen vara orolig för när 2 läktare hissas ner och dessutom längst upp finns det bänkar som är fastskruvade så var inte orolig över sittplats. Innebandy i periodpausen. Torvalla har den stora fördelen att vi har en annan plan som heter Plan B precis intill den stora A planen där herrmatchen spelas.

I Torvalla finns många möjligheter. Ta chansen att se en hall som har allt en hall kan ha. Vill du spela Fotboll innan eller efter matchen visst inga problem jag rekommenderar dem 3 Fotbollsplaner(Så länge dem inte är upptagna) som finns att ta tillvara på en bit bort bakom den hallen. Ishockey inga problem där heller det finns Ishockey hall bakom också.

För den som gillar att bada/simma innan/efter du sett matchen. På andra sidan ingången till idrottshallen finns stor simhall ( båda är i samma byggnad). Snacks Godis Glass snabbmat med mera. Inga problem ett Café och snabbmat finns i en och samma plats. Köpcentrum finns en aning längre bort. Ta bilen kör förbi Söderbymalmsskolan och direkt efter det så ser du Haninge Centrum på höger sida. Annars finns buss 824 829 eller 834. Oj jag har ingen bil är det kanske någon som sitter och tänker. Inga problem kommer du med SL från Stockholms centrala delar. Ta pendeltåget till Handen Terminalen. Ta sedan 824 mot Tyresö 829 Coop Forum via Ica Maxi eller 834 mot Svartbäcken. Stig av vid hållplats Torvalla och sporthallen är rakt framför dig. Annars finns Ett annat alternativ är att åka via Gullmarsplan då skulle jag rekomendera ta buss 807 till Brandbergens centrum för att sedan byta till samma nummer på bussarna ( 824 829 eller 834 men mot Handenterminalen. Kommer du från Nynäshamn,Ösmo, Tungelsta med mera ta pendeltåget till Västerhaninge byt där till tåget till Handen Terminalen). Bilfärd: *Väg 73 mot Nynäshamn/Haninge *Avfart trafikplats Handen *Sväng vänster v260 Gudöbroleden - mot Tyresö/Vendelsö/Brandbergen *Sväng höger i rondellen, Söderbyleden - mot Brandbergen *Vid andra ljuskorsningen sväng höger, Dalarövägen - mot Handen *Nästa vänster, Torvallavägen - mot Torvalla Sportcentrum Bussparkering vänster om Torvallavägen mot v73.

MEN FRAMFÖR ALLT KOM OCH SE IBK HANDEN-ÄLVSJÖ AIK!!! MISSA INTE DIN CHANS ATT SE NÅGOT STORT!!! TIDEN FÖR MATCHSTART: LÖRDAGEN 2010-10-02 KLOCKAN 15:00!!! VÄLKOMNA ATT SE EN BRA INNEBANDY MATCH MELLAN TVÅ LAG SOM SATSAR PÅ FRAMTIDEN!!! ETT HETT STOCKHOLMSDERBY. ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!!!

Vid frågor angående något av detta är ni välkomna att kontakta via bloggen

Ha det bra tills dess och jag kan garantera att ni som kommer har det bra efter matchen också.

Mitt tips Handen-Älvsjö 6-4

Jag önskar både Handen och Älvsjö Lycka till!!!

Inga kommentarer: