Summa sidvisningar

söndag 12 september 2010

Storvreta-Klarar dem att försvara guld??? Och översättning av referat från gårdagens match

Största frågan just nu för mig. Kommer Storvreta att klara 2 guld i rad eller skall det bli ny vinnare i år. Skall dem klara av det eller inte. Dem har tappat och vad skall dem fylla på med blir spännande att se. Mikulski till Täby Forsman slutat och Dan Johansson har vänt tillbaka till Sirius precis som jag skrev i just Sirius tråden. Tränar karusell en tränare som varit med 2 månader för att sedan avgå det kan alltså inte ha klickat rätt mellan den tränaren, spelarna och Brolle Brottman. Vart problemet ligger vet jag ej men det känns skumt. 2 månader för att sedan ångra sig. Inte en endaste serie match har spelats dessutom.

Handen skall möta Storvreta. Ett Handen som prövar med nya talanger och som har otur med sjukdomar och skador. Lasse Lindelöf såg man inte igår och kommer inte kunna se på 3 långa månader. Schantz är också borta. Kommer Storvreta att köra med Mika Kohonen och Hannes Öhman tillsammans med Stenberg är nog saken klar. Storvreta vinner helt klart. Får hoppas att Storvreta kommer in och kör med juniorer också skulle vara roligt att mäta med mått hur bra juniorerna i båda lagen är. Visst det finns Pata som kan lyckas att strida om han är i sin absoluta topp form men annars vet jag ej om Handen klarar SÖK kedjan.... Storvreta kommer med 8-4 vinst mot Gävle i Bagaget. Storvreta har sitt ungdomslag och därifrån kommer man att ha flera spelare som kommer att spela upp sig....

Vet ej vad Storvreta skall se upp för inför Handen matchen för jag såg inte mycket speciellt. Handen verkade stressade vid sina frislag. Det gäller att andas djupare och förvalta sina chanser för när serie spelet börjar ja då måste frislagen förvaltas bättre.

Matchen som jag såg igår. Helt klart spännande match som bjöd på mycket. 5-4 med 12 sekunder kvar. Tyvärr så kan det gå. Men IBK Handen har en hel del att visa innan man är värd superligan.

Enligt det som Björneborgarna analyserar matchen mot IBK Handen skriver dem såhär:

Rubrik:FBT Björneborg slog svenskarna ( IBK Handen) med sista stundens träff.

Svenskarnas spelstil baserade på att hålla bollen. Dem rullade bollen ett par 3 minuter med enkla pass. Vårat tålamod höll snyggt, man måste vara stolta över pojkarna rapporterar finländarnas andra målvakt. Av dem finska föreningarna är det speciellt topplagen SPV SSV och Erä spelar lite i samma stil. Det här var en bra träning mot dem och det var snyggt att se svensk innebandykultur. Spelet fortsatte i jämnt hela vägen till slutet Björneborgarnas Time Out gav resultat, när laget med 12 sekunder innan slutsignalen gjorde vinst målet.

Försökt så gått jag kan. Inte direkt någon master examen översättare men kanske räcker för en simpel halvfinne som inte har någon översättnings utbildning alls...

Inga kommentarer: