Summa sidvisningar

tisdag 28 september 2010

Täby vann en omvänd match-Även Linköping vände

Vad fick vi skåda igår just precis det som rubriken handlar om. Pixbo leder inte hela matchen nej inte hela matchen men hela 3X20 nästan. Kan den ena så kan den andra också. Det visade Täby idag. Pixbo kunde göra 4 mål i rad och leda med 4-0 men i sport är det slutet som räknas. Pixbo leder nästan hela matchen nära skjuter ingen hare dock och ja. Täby kör från 9-6 till 9-9 för att sedan avgöra matchen i sudden. Storvreta vann matchen mot Täby i Globen. Tyvärr för Pixbo så fick dem agera syndabocken när Täby hade revanschlusten. Denna gång var det Täby som jagade. Mot Storvreta var det Täby som ledde matchen nästan enda in till slutet. När en match är slut så är den slut men det är det som är roliga med innebandyn hyfsat många mål och det kan vända mycket om det är 2 mycket bra lag som spelar mot varandra. Publikmatcher skall vara heta och jämna. Match tempo? 1 match har inte mycket stor roll. Det jag menar är det som innebandymagazinet börjar fråga Hyvärinen i en intervju

Ni har ju en match sen tidigare. Det känns som om ni borde vara i bättre matchform? Mina tankar angående detta är. Okej visst att spela en match har betydelse och ja det är därför man spelar träningsmatcher på försäsongen. Men dock om man har spelat 1 serie match eller 0 serie matcher spelar mig inte jätte roll. Jag skulle aldrig ställa krav på ett lag bara för att dem har spelat 1-2 match mer. AIK vann över Warberg säkert för att dem var bättre för dagen ( Såg ej matchen) och inte för att dem hade spelat mot Falun och Balrog medan Warberg spelade sin första match den dagen.

Alla lag har sina dagar och spelarna med.

Balrog-Linköping Ännu bättre förklaring där. Linköping nykomlingar och Balrog hade till och med spelat en match mot AIK. Linköping vann. Det handlar om tur för dagen och sedan hur spelarnas form är. 2 spelare som har spelat i Balrog kom till Botkyrkahallen och gjorde varsitt mål. Sam Jonsson och Peter Nordström. Kollektivet Linköping vann mot Balrog som har Micke Karlsson som något slags spelkort som skall likna ett ess. Slutet gått allting gott hejdå Balrog. 9-23 i målskillnad morias gruva verkar ha fått massa stenbrott fallna ner och under dem stora stenklumparna sitter Balrog och det ser mörkt eller snarare nattsvart ut för laget. Kan man spekulera om ett krismöte?

Inga kommentarer: