Summa sidvisningar

måndag 20 september 2010

Trött trött och åter trött.

Ingen innebandy igår men däremot val och valvaka. Nej nej nej det skulle inte få hända men tyvärr det hände.Behöver jag förklara vad som hände. För idrottens skulle var jag och kollade på Fotboll. Det var Älta-Brandbergens IF. Brandbergens IF vände från 2-0 till 2-3 Rött kort för Älta och nej domarna var inte bra men så är det även solen har sina fläckar. Långbollar är inte Brandbergens grej dem skall rulla bollen förbi försvaret. Nästa vecka är det sista matchen för division 4 fotbollens del. Den högsta serien inom Stockholms fotbolls förbund. Det står mellan Brandbergen och Tumba nu. 1:a plats går direkt upp i division 3. Tvåan får kvala. Hur kvalet går till vet jag ej exakt men men.

Innebandyn rullar framåt. Idag spelar AIK-Falun. Så är det Hoppas att Fischerström är lika het som han säger. Verkstaden skall ge effektivitet, tillskott och tillväxt. Tänk att denna spelare inte ger upp. Han vill göra mycket. Han vill klara rekord. Han vill vara där framme och göra mål och assist trots att han är back. Fischerström bjuder på sig själv vilket jag gillar. AIK spelar alltså 2 matcher med 1 dags vila. Hoppas att dem orkar att vinna mot Falun. Spännande skall Rydh spela idag mot många av hans tidigare lagkamrater innan Västerås Konkurs.AIK har behållit mycket av den trupp som spelade förra säsongen. Blomkvist till Älvsjö och Winamäki till Visby hoppas jag inte har skadat mycket. Dessa 2 lagen borde känna varandra efter många matcher i slutspel bl.a. Kommer Brolle att vara där eller har Storvreta träning? Ja även Storvreta behöver träning och till och med Kohonen. upprepning är kunskapens moder.

Allsvenskan börjar nu i helgen. Vi har spännande matcher. Börjar idag med Gävle-Sandåkern. Båda lagen har tappat en hel del spelare. Billy Nilsson svider nog mest för Gävleklubben. Nu får Johan "Chippen" Andersson och Erik Hasselberg ett tungt ansvar att bära dem yngre upp i laget. Sandåkern. Har inte mycket koll där men visst finns det säker bra spelare som kan behålla laget kvar i Allsvenskan. Samarbete med Dalen smakar säkert bra.

Jag tippar 6-3 Gävle....

Inga kommentarer: