Summa sidvisningar

onsdag 29 september 2010

Vilket lag är bäst i västern???

Inledning: 2 lag med 2 olika sponsorer. Den ena idag en farmare som startade ett trafiknyhets efter att själv fastnat i snöstorm ( dock är den såld nu) mot Wallenstam är ett bolag grundat av Lennart Wallenstam 50 år som byggmästare. Kan dessa göra så att innebandyn inte behöver ta med Hockey och Fotbollsnamn högst upp bara för namn så är jag mer än nöjd. Bevara innebandyn som den är och inte kopiera andra.

Nu till matchen. Kommer nog att bli något med bra publik. Match i Matchen Calebsson som har kommit tillbaka för att göra poäng och visa sig i Sverige igen mot Warbergs bensin Magnus Svensson som måste vara med för att Warberg skall vinna sina matcher. Ungefär som bensin som måste finnas i motorn annars startar inte motorn. Warberg utan Magnus Svensson är som en bil som behöver puttas fram då den har fått motorstopp eller har ingen bensin. Bilen går precis som att Warberg kan spela innebandy men det går saktare och sämre...

Kim Hadelund Mullsjöare från södra sidan ställs mot jämnårige Martin Östholm som är från Norr närmare bestämt Granlo...

Jim Canerstam mot Isaac Rosén vem gör flest assist i denna match?

Den yngre som är kommande målvakt Jon Hedlund möter den betydligt mer rutinerade Peter Sjögren. En match i matchen mellan målvakterna.

Finns flera match i matchen...

Inga kommentarer: