Summa sidvisningar

tisdag 14 september 2010

Warberg-Speciell historia ger Miljoner.

Det var en gång en familj där. När flickan blev äldre flyttade till slut fader bort till USA och sedan flyttade flickan till sin fader för att börja studera. Då träffade hon en familj som var miljardärer. Flickan började arbeta som barnflicka. Den största händelsen var inte där. 10 år senare ungefär Mannen och frun i Miljardär familjen skiljdes. Mannen gifter sig efteråt som redan gammal med den person som varit barnflicka hos honom och hans ex fru. Källa: http://gt.expressen.se/nyheter/1.825639/barnflickan-far-sin-mangmiljardar
Den gamla Barnflickan numera fru är från lilla Bua nära Warberg. Hon har spelat innebandy i Warberg när hon varit yngre. Därför kommer pengaregnet fram. Men exakt summa är hemlig. Dessa kallar jag för Garanter. Dem garanterar Warbergs ekonomi så att den får tillväxt. Ungdomen och Damerna skall det satsas på ( Direktiv från fru och man)

Sportsligt har herrarna tappat spelare men Magnus Svensson som är den klart viktigaste pusselbiten är kvar, Bult och Sjögren likaså. Däremot har dem tappat Kimmo Eskelinen till Visby,Matsenius till TT,Joel LJungberg följt med Matsenius, Isac Carlsson Malmö. Visst har man fått in ny Coach Smedberg gör comeback,Linus Henriksson poängkung från Karlstad,Kim Hadelund Mullsjö och den mest spännande värvningen Ales Zelesny.

Inga kommentarer: