Summa sidvisningar

tisdag 19 oktober 2010

Angående igår och veckan som kommer.

Kan börja med att jag fick info som skulle vara "insider". Insider information heter det när den är riktig men när den är falsk kallar jag det för "insider" av 2 anledningar. 1: Den kändes inte så hemlig och 2: För att den var falsk. Caperio Täby skulle enligt den informationen komma med endast 7 spelare. Det var mer än 2 spelare som satt på avbytarbänkarna kan jag bara säga rakt ut nu. "Insider" kom när Handen-Granlo spelades. Caperio Täbys assisterande tränare som även tränat TT innan var det som delade ut infon och Handen bloggaren sade att det var insider information. Insider information är något hemligt som man kan tjäna stora mängder på.

Bästa i matchen var när man fick se Gåtan stå. Kommentatorerna Patrik Skoglund och Conny Vesterlund reagerade på namnet Gåtan. Andreas Gåtan Enström som varit målvakt i Handen och Järfälla hade en väldigt speciell stil. Detta var redan avgjort innan lagen ens hade uppvärmt.

Filip Mbanza måste nog ha gjort lumpen nyss.Den Filip Mbanza jag kommer ihåg var samma man som spelade men med afro hår. Nu var han helt rakad. I lumpen skall man raka sig vad jag har hört...

Balrog och Mullsjö är dem 2 lagen som Mora skall försöka ta poäng ifrån om dem nu i huvudtaget tar någon poäng. Mora visade ändå på slutet av matchen att man försöker och ett tröst mål var Mora värt helt klart. Synd bara att ett lag som tippas komma sist spelar TV match mot ett lag som tippas bli mästare. Skulle vara roligare om matchen var mot Balrog eller Mullsjö. Ja juniormisstag men Mora p92 spelarna visade dock att det är med på något sett och Allsvenskan kommer dem nog att klara mycket bra nästa säsong.

Det snackades Landslag till December. Visst det skall börja med att kravet skall vara SSL men är man en stjärnback i Allsvenskan och är i toppform och dessutom har varit med i SSL många år så skall man inte missa landslagsplats för det. Okej visst Kimmo Eskelinen kunde ha valt Storvreta men att han skulle spela i Warberg om det nu var konflikt så hade han rätt att dra ur om han inte hade kontrakt vilket det verkar som att han inte hade. En innebandyspelare jobbar eller pluggar med något helt annat( Om man inte jobbar med klubbtillverkning, tips som t.ex. Svenska spel, Unibet, Betsson med mera eller butik). Vad betalar lagen? Jo visst den dag spelarna måste åka på match så betalas ersättning men den är nog lika stor som dagslönen och inte högre. Det är inte meningen att man skall "gifta" sig med ett SSL lag om man inte vill. 7 år räcker. Behövs inte visa mer hjärta.

Andra som enligt mig skall till Landslaget är: Sjögren, Ramsin, Fischerström,Kimmo Eskelinen ,Qvist (om han inte är skadad då) Magnus Svensson, Sundstedt, Samuelsson ,Calebsson,Johan Andersson, KJ Nilsson, Djurling,Kim Nilsson,Brännberg,Rosén , Hjort, Wallgren, Canerstam, Peder Bodén och Hagberg

Se och lära: Erik Forsgren,Robert Nilsberth och Johan JR Eriksson den sistnämnda poängkung i förra årets division 1 ( sista upplagan med det namnet).

Andra spelare för andra länder. Mikulski Gaicki och Forre för Polen borde vara klara. Holtz bröderna för Tyskland borde också vara klara. Kohonen Öhman Hyvärinen Finland borde också vara klara, Bröderna Talme för Eesti Viro, Estonia, Estland och Antener Schweiz. Sedan finns nog fler spelare som är med.

Imorgon kommer helgens Allsvenskan med mera...

Inga kommentarer: