Summa sidvisningar

onsdag 20 oktober 2010

A.S. VS A.S. och resten av Allsvenskan

GGIK-Handen eller Andersson mot Andersson, Skoog mot Schantz!

Kan även förkortas A.S. mot A.S. Ja ja jag vet att Johan är äldre än Andersson i Handen men Schantz är äldre än Skoog så det kvittar. Dags för Andersson och Schantz att man är bättre än Andersson och Skoog? i Poängligan har man ett stort försprång. Men Andersson och Skoog har fixat 1 poäng mer. Andersson och Skoog har spelat mer målsnåla matcher. Andersson och Skoog är nybildat medan Andersson och Schantz spelat i samma kedja i många år. Tur dock att Andersson nu mer kan skjuta om det behövs också. Skott som resulterade i mål kom mot Granlo. Gävle har strul. http://gd.se/sport/innebandy/1.2361375-gavle-fortsatter-striden-for-att-ha-kvar-gymnasiet Riksidrottsförbundet och SIBF har valt att inte certifiera Borgarskolan i Gävle vilket ökar risken för att talangerna flyttar till Uppsala. Överklagan har gjorts men inget har hörts. Detta enligt en artikel från Gefle Dagblad. Oavsett vad som händer så tänker skolan söka för hösten 2012: . Då det är många skolor i landet som inte fått elitcertifikatet så har skolverket som litet plåster på såret höjt poängen för individuella valet. Dock något positivt för Gävle att ny arena står klart. http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_gavle?title=kommunen_positiv_till_ny_arena&videoid=939804

50 millar från hemlig finansiär. Nu är det bara att börja och kommunen är positiv nu är det bara plats som gäller. 1 jätte arena 4 hallar var av 1 skall ha publikkapacitet på 2000. Knappt 3 år sedan skulle det byggas vid Sätraåsen men det blev byråkratiskt stopp. Kommunen skall se vart man kan lägga så dem också får nytta. Det blir nog sista året i på Träffens IP.

2 lag som satsar på närproducerat och relativt ungt möter varandra.

Självklart spelas det andra matcher också.

På fredag spelas en match som var en riktig hat-match för 2 år sedan. Visby IBK mot Odelberg. Norlingarna finns nog fortfarande i många Gotlänningars huvud. Odelberg och Visby har varit heta matcher som Visby vunnit. Visby-Värmdö spelades också en gång i tiden. Nu har Visby IBK bytt många spelare men visst finns det kvar från den tiden. Wiinamäki och Dargren har nog Odelberg/Gustavsberg någonstans i bakhuvudet från den tiden när dem 2 spelade i 89:e serien med Hässelby Hawks. Dessutom finns Lundin som Odelbergarna gärna vill proppa... Skulle inte förvåna mig om Odelberg sätter sitt försvarsspel i denna match och tar 1 poäng. Visby är starka hemma men nu är det blodigt allvar som kommer att gälla. Blod svett och tårar. Martin Norling vill vara kvar som etta i poängligan. Martin Norling det är nog din säsong denna. Odelberg hemsidan och Webbmaster har vaknat... http://www.laget.se/Odelberg/42513-start.html
Bilden föreställer kamp mellan den dåvarande Visby spelaren Christian Nilsson och nuvarande Odelberg spelaren Anton Spångberg. i Bakgrunden finns Wilson nu i Visby också och Coachen i Odelberg Rönnkvist. Visby får dock ses som favoriter absolut.

Hagunda-TT. Vilket lag är det bollförande laget? Ja dessa lag har nog lite samma taktik. Bollförare nej tack. Jag lägger nog ändå boll rullar tipset på TT. TT kommer alltså ha mer föra medan Hagunda kommer köra bara kontringar. Vilket lag är det Spelande laget i denna match? Hoppas på att TT vågar och även vinner.

Spindel mot Hök Hässelby mot Järfälla. I Järfälla finns t.ex. Norman som spelat i Hässelby. I Hässelby så finns det Avellan som spelat i Bele som är lokalkonkurrent med Järfälla. Det här kan bli en bra match om Hässelby tar sig i kragen och kämpar ordentligt. Hökarna kommer dock nog inte klara av Spindeln när den är hemma i sitt eget nät.

Älvsjö-Sandåkern Blir nog denna match denna vecka om det blir något i huvudtaget. Kan Sandåkern överraska här eller är Älvsjö för bra? Det får vi se när matchen börjar i Västertorpet. Sandåkern är nog bättre än vad vi tror. Umeå får kanske ett bra säsong denna säsong.

Granlo-Uppsala. Laddat för bra match i Sundsvall. Det gäller att göra mål och framför allt vara framför mål och störa målvakten!!! Sundsvall mot Uppsala. Vem vinner denna match. Kommer det publik från Uppsala så kanske det knäcker publikrekordet från Sandåkern matchen... Får se. Det blir i alla fall en spännande match. Hur är det för denna Patrik Svensson som skall föra sitt Granlo? Kommer dem att försöka gå in i mitten eller skall dem fortsätta på den visan som dem hade mot Handen och skjuta från kanterna. Granlos och övriga Sundsvall lagens speciella hemsida fick jag tag på nu. Kul med intervjuer och match video. Durra.se rekommenderas. Nytt datum är på Tisdag matchen har flyttats fram enligt Granlos egna hemsida.

Inga kommentarer: