Summa sidvisningar

lördag 2 oktober 2010

Ett steg före!!!

Lysande mister micke. Nu har jag prickat toppen. Den hemska fruktansvärda dagen för USA tänkte jag att nej jag vill inte skriva om vad som hände den dagen. 11:e september ville jag göra till någon annat och skrev denna stället

Sirius IBK- kändaste laget i Uppsala???

Sirius har mycket mer än Storvreta. Fotboll division 1 Bandy på is högsta ligan och dessutom spelas finalerna alltid på studenternas i Uppsala Sirius hemmaplan. Nu skall dem ta upp kampen mot Storvreta genom att ta en del från andra lag som t.ex. Gävle GIK. Gävle GIK som verkar vara det misslyckande laget som nått toppen men aldrig gått längre. Ett lag som kanske skulle ha lyckats om Per Vibergs modell hade varit sanning idag. Visst okej man tappar sin målvakt till Hagunda men nyförvärven är inga att leka med. Dan Johansson från konkurrenten Storvreta och 2 riktiga talanger både Gävles poängkung Billy Nilsson som har varit med i toppen några år nu. Sedan Hagundas poängkung och samma person var även hela division 1 norras poängkung. 2 stycken riktiga klipp som har näsa för poäng med andra ord. Detta kommer att bli bra för Sirius. Sirius-Helsingborg biljetter finns att tävla om. Men vart skall man hämta ut dem det är ju frågan som i alla fall jag ställer (förutsatt att man vinner tävlingen självklart).

http://www.unt.se/blogg/blogg.aspx?blogg=1006535&bloggentry=1037905 Ju fler som är med mer spännande blir det. Konkurrensen till vinst blir visserligen större men har egentligen inget superbehov av biljetterna jag är mest med för spänningens skull.

Denna Billy Nilsson var bra igår enligt UNT. Men bäst var Steineck. 17 år och skall ställas mot Kohonen,Öhman,Stenberg och Samuelsson med mera. Steineck vinner. Innebandyn förändras. Vilken är nästa Sirius sport? Bara att spekulera. Hockey, Handboll eller Basket? Nu är man inte SM-mästaren men det känns som om detta lag kan bli en bra underdog.

Ett steg före. Nu är det Sirius som gäller kom ihåg vilken blogg du läste i först.

Inga kommentarer: