Summa sidvisningar

fredag 22 oktober 2010

Fredagskamp inte Fredags mys

Caperio Täby-Sirius. Blått mot Blått Svart på vitt. Vilket lag vinner denna match. JR Eriksson är poängkung i Sirius och det är Sundstedt som är poängkung i Caperio. Finns andra spelare att se i denna match. Hyvärinen, Hagberg och Mikulski med mera. Mot Dan Johansson,Ramsell, Billy Nilsson med mera. Nilsson och Sundstedt båda från 80-talets sista år 1989. Steineck mot Ramsin. Båda är lugna målvakter som inte gör något för mycket... Båda är stilla som räddar vardera lag bra. Undantag finns för Steineck. Den i matchen mot Warberg. Steineck är uttagen till Prag Open med U-19 landslaget. Tänk att dem inte har sett denna innan denna säsong och plötsligt kommer han in för att han har varit ruggig denna säsong. Bra där Sirius bra träff att ta med honom i herrlags truppen när det är hans sista chans att vara med i U-19 92:a som han är... Matchen har helt klart betydelse för båda lagen. Sirius vinst och dem kommer på den sista slutspelsplatsen. Hyvärinen och Sundstedt borde vara klara för 4 nationers Hagberg kanske också.... Bra referat. Den som inte orkar läsa allt precis som jag ibland kan skumma igenom bara. Det händer att jag knappast läser 1/3 av ett blogg inlägg. Huvudsaken enligt mig är att man har förstått innehållet och hittar det intressanta vilket man själv väljer vad det är...

Spelar ingen roll om det är fulltid eller sudden. Vinner Caperiotäby så blir dem 3:a. Sudden vinst innebär är man 3:a med då man har gjort fler mål än Linköping och målskillnad på 1 mål mer än Umeå City. Full pott för Caperio Täby så är man 3:a med 1 hel poäng före både Linköping och Umeå City.

Helsingborg tar emot Balrog. Borde vara något som heter Enkel seger för Helsingborg. Balrog börjar bli godnatt. Nedräkningen på boxningsmattan har börjat. Botkyrkas stolthet som försöker genom samarbeta med Huddinge har sina dagar räknade. Jag satsar på att vi kommer att få se Balrog i Allsvenskan Norra nästa säsong. Då hinner dem inte att gå ihop med Djurgården eller annat vid SSL tillfälle. Jacobson och Karlsson tiden är över. Kommer det att vara Finska landslags coacher för att se på Ratsula och Manner inför 4 nationers kampen eller är truppen redan klar???

1 poäng minst för Balrog och det är slut på rädslan för att åka ur. Kortsiktigt. Helsingborg kommer på slutspels plats vid 3 poäng. Helsingborg måste dock ta 3 poäng för det annars är man fortfarande på samma nivå.

Visby-Odelberg skall repeteras repeteras. Locka publik det skall man göra genom att visa bilder på profiler. Så gör man tack då vet vi det. Publiken som kommer skall ha associerat till en spelare. "Pay back time". Odelberg ville flytta för att kunna få bättre möjlighet till hemresa. Då det finns 1 innebandy lag och 1 basket lag som spelar på elitnivå (dock damer) i Södervärn så är det så att man måste välja Fredag. Nu är det kamp om publiken då alla tjejer får gå in gratis på ishockey. Man lockar på med olika lockbeten. Gotländsk sport media springer som vanligt och jobbar extremt hårt. Dem har verkligen förstått att hårt arbete borde löna sig. Här kommer det att bli hård innebandykamp.

Inga kommentarer: