Summa sidvisningar

torsdag 7 oktober 2010

Inför helgen som komma skall.

När Handen skall till Visby ja då följer jag som sagt inte med. Bortaplan skall det vara Stockholm ändå.

Detta betyder att jag stannar i Stockholm. Kanske jag skall våga gå och hälsa på Midi Midelf denna gång när det inte blir lika stor torsk eller kanske till och med vinst. Tullinge som bygger nytt.

Tips i den serien:

Hammarby-Farsta 5-3 Jämn match där Hammarby vinner hemma.
Sundbyberg-Nacka Wallenstam 7-4. Carman star of sumpan Victor Skoog från Odelberg och lill Mirbaz. Nacka kommer att få stryk i Hallonbergen.
Tillberga-Storvreta "Ungdom" 2-7 Vreta har nog fått ett enormt självförtroende efter att ha vunnit mot Hammarby. Hoppas att man vinner mot Botten också.
Huddinge-Tullinge. 4-7 I Botkyrkahallen. Vem har hemmaplan egentligen. Tullinge tillhör Botkyrka kommun. André Lindman lär nog lyckas mer med dessa backa än vad han lyckades med Oscar Fagerlund och Danne Schmidt...
Gottsunda-Åkersberga 5-6 Åkersberga vinner till slut.
Livets Ord-Duvbo 3-8 Duvbo skall ta denna seger lätt.

Med tanke på nytt. Kollade på en ny gammal serietabell igår. Nynäshamn som man följt spelar i division 2 Stockholm som förut var division 3. VM-år och den 6/11-2010 spelar varken SSL,Allsvenskan eller division 1. Då är det dags att ta en nygammal tripp till Nynäshamn. Jag kan inte lämna en båt sjunkande. Speciellt en båt som inte borde sjunka. Täby och Jakan skall man minst ha bakom sig och vänder man där ja då kan det bli uppåt. Högalid skall också vara bakom. Nytt lag visst men det skall komma. Med hjälp av TV Nynäshamn skall jag nu sitta och analysera vad som gått snett i matcherna. För att kunna skrika ut mitt budskap. 1 problem ser jag i matchen mot Vaxholm. Edfors back tillsammans med mats Granvik. Trimpen med Packe Nilsson och Altstrand. Det blir för mycket dem bästa i en kedja. Den måste nästan minst spela VG för att Nynäshamn skall vinna. Junis femman släpper in chanser. Andra femman precis som Anders säger 12:35 på video tiden period 2. Benen skall jobba inte komma efter med klubba med mera. Om det var ett lag som inte kunde så skulle jag inte kritisera men spelarna kan stoppa blödningen och sjunkande båten. Det är inte som Mora i SSL som är godnatt schack matt på SSL nivå efter att ha tappat en hel del av det bästa. Kungsängen vinner men sedan Täby borta Vallentuna borta och Jakan hemma där jag kommer på den sista skall vara minst 6 poäng och då kan det vända. 0 poäng där och ja det är godnatt. I respektive division 3 finns lag som Tumba som värvat Patrik Nilsson som spelat i lag som (Södertälje Rockets, Balrog,JIK och Karlstad värvad från och med den 6:e vilket var igår så han har inte spelat),Tungelsta,Tyresö FBC. Med mera i södra. I Norra finns lag som Gamla GAIK Grimsta AIK med profiler som Thimrén och Maimon, Bro IK som spelat då det var super trean Nyboda som skulle lägga ner finns kvar... Så visst finns det lag man får smaka hårt av om man ramlar ner.

Skall bli spännande att följa tvåan från datorn.

Juniorer. Älvsjö ger en rejält tillbaka smäll från herrmatchen. 7-1 vinst i JAS.

Inga kommentarer: