Summa sidvisningar

torsdag 14 oktober 2010

Lagbitarna på plats i Västerbotten

Bara 1 lag i SSL har vunnit alla sina matcher. Dalen saknar Peder Bodén enligt Kimmos blogg. Dalen skall följas denna säsong. Storvreta är nog trötta efter europacupen och även mätta av guldet.

Dalen verkar vara hungrigt lag. Hungrigt på att nå toppen och etablera sig där. På Söndag är det dags för räven att försöka överlista Västerbottningarna. Dalen-Pixbo. Skall Calebsson och hans gäng vinna mot Dalen. Detta blir en riktig värdemätare.

Hjort leder den interna poängligan på 9 poäng tätt därefter följer Peter Bodén på 8 poäng Nilsberth och Max Wahlgren på 7 poäng. Dalen har 4 namn på topp 20 i poängligan och 1 topp 10. Förra säsongen gjorde Hjort 20 poäng på hela säsongen. Efter 4 matcher har han redan gjort nästan 50 procent av det. Nilsberth gjorde 23 poäng förra säsongen och redan efter 4 matcher har han nu gjort 7. Rüegsegger har gjort 2 poäng denna säsong och han gjorde 6 poäng på hela förra säsongen. Finns flera nya spelare som Svahn och Grönroos som kommit in.
Sedan har nog defensiven också slipats och det har blivit mer som ett lag än enskilda stjärnor.

Flera spelare har höjt sig och då går det framåt. Hur långt det räcker får vi se. Fortsätter trenden eller kommer det att bli en dipp när Dalen har mött lag som Warberg,Täby,AIK,Pixbo och ett Storvreta som hunnit smälta Europacup guldet? Fortsätter trenden så är det starkt jobbat. Fortsätter inte trenden så gör det inte så mycket då Dalen inte är topp 4 tippat på förhand. Dalen ni har mer att vinna än att förlora så kör på och lycka till.

Inga kommentarer: