Summa sidvisningar

onsdag 6 oktober 2010

Lite SSL Tips.

Båda är topplag men det ena skall också vara det. Pixbo skall vara det denna säsongen när Calebsson är med i truppen. Nu skall dem göra en s.k. turn around alltså vända om. Pixbo är en av favoriterna enligt mig detta år. Warberg och Storvreta kan inte vara nöjda. Men det kan också vara att Storvreta kommer efter sin resa i Lettland. Chocklaget Sirius. Stark försäsong. Nu är det som gäller och Sirius har visat sin stjärnstyrka. Murar Steineck igen? Det blir en spännande fråga idag. För visst borde det vara Steineck som står idag mot Pixbo om han bara kan. Sedan finns det Billy Nilsson och Johan Eriksson x2. Sedan finns rutinen i Erik Svensson och Dan Johansson. Tränaren är ingen mindre än Lars Jedheim om jag inte minns fel så har han coachat ett annat lag som också har rosat. IBK Dalen har Jedheim coachat en gång i tiden. Känns ändå som om Pixbo skall vinna detta 7-5.

Helsingborg-Falun. Helgesson möter redan sitt gamla lag. Manner har kommit igång för Skåningarna. Visserligen mot ett av dem nederlagstippade lagen Linköping. Helgesson är nog mer tänd än vanligt nu. Matchen spelas imorgon. 7-3

Övermorgon Fredag spelas Balrog-Hide-a-lite Mullsjö. Torsk här för Balrog och vi ser motsatsen mot vad Hide-a-lite gör. Förlust för Balrog och det ser nattsvart ut... Tyvärr känns det som det också 6-7 Mullsjö.

Veckans hetaste. Kanske var det för denna match som jag bloggar om mina tips i SSL. Skall AIK glida vidare och kanske ifrån eller inte? Vi får se om Katten Täby är med på noterna eller om den är borta uppe på läktaren ( När katten är borta dansar Råttorna på bordet. Vi kan vända på detta när katten inte hänger med då dansar Råttorna hem matchen i Solnahallen... Observera att AIK spelat 4 matcher. Dalen har också full pott. AIK vinner i Solna känns det som men räkna aldrig bort Täby. 9-7.

Veckans sista dag söndag.

Umeå-Linköping. Skall Sam Jonsson och Nordström med mera stoppa Umeå och herr Forsgren. 5-3 är mitt tips.

Warberg-Mora. Lättaste matchen 9-0 om inte Warberg underskattar som Storvreta gjorde. Magnus Svensson har vaknat nu!!!

Inga kommentarer: