Summa sidvisningar

lördag 23 oktober 2010

Matcherna igår av Stockholmslag

Jag väljer att blogga min uppfattning dem matcherna där det var ett Stockholms lag med!!!

Hammarby går det verkligen skit för. Huddinge vann mot Åkerberga och Hammarby är nu näst sist i tabellen. Hammarby riskerar nu att få möta Hammarbyhöjden nästa säsong. Jonathan "doctorn" Grip har spelat i båda....

14-6 Odelberg är verkligen svagt defensive. Skillnaden mellan det som varit jämnt åren innan kan inte ha blivit ojämnt för att Kimmo och Viinamäki har värvats. Rasmus Sundstedt saknas och dessutom verkar det som om försvaret inte har spelat tillsammans på ett bra tag. Odelberg har satsat på 1 ynka kort p89. Tyvärr är allt på ett kort inget säkert val och långsiktigt är det inte bra. Fanns bara 2 andra åldersgrupper eller var det kanske bara en enligt vad jag har hört förutom P89. Lika snabbt som det gått upp går det nu tillbaka ner... Värmdö kommuns innebandy sjunker snabbt nästintill för snabbt.

14 insläppta visar tok dåligt försvar. Visby är kända för mycket mål ja visst men ändå 14 mål helt galet... Till och med 4 92 spelare får vara inblandade i Visby målen. Bra att släppa in dem unga egna fabrikaten eller juniorerna som dem är i detta fall absolut bra.

Thiding en av spelarna tror han är center är dock inte nöjd med 6 mål insläppta. Slut på Allsvenskan...

Jämnare blev det helt klart i gårdagens SSL matcher: Täby fick känna på Sirius 7-8 förlust i sudden. Esbjörnsson visste naturligtvis hur man gör mål på en före detta lagkamrat från Frösö tiderna. Johan JR Eriksson är den enda som är född på 90-talet som är med topp 10 i poängligan. Det är han helt klart värd. Poängkung i förra säsongens Norr etta visar att han skall vara med SSL också... Sirius är just nu på sista slutspelsplats.


Helsingborg igår igen mot bottenlag ( Denna gång mot Balrog) men Karlberg i Helsingborg är inte nöjd. Det finns delar kvar att utveckla säger han till innebandymagazinet. 10:onde målet kändes bekvämt för laget och det var där allt avgjordes enligt samma person. Öka tempot mot Balrog och det blir många mål är receptet som det ser ut som. Stenberg spelade för lite. En annan spelare från Odelberg. Lydecker fick tydligen spela så mycket att han kunde betygsättas. Varför i huvudtaget spela en sport som man kritiserar reglerna så hårt att man använder ordet fjompig framför så stor media som Expressen. Välj Stenberg istället eller??? Balrog går inte en ljus väg. Helsingborg nosar på slutspelsplatserna och är precis under.

Dock skall upplysas att dessa lag har fler spelade matcher.

Inga kommentarer: