Summa sidvisningar

tisdag 5 oktober 2010

Motivation slår klass.

Nu i år vet man vilka Hammarby är och man ser att dem också kan misslyckas. Respekten för Kentha Sjögren och kompani som lagen hade förra säsongen har nu minskat och Storvreta "Ungdom" visade vad som gäller. Storvreta herrar torskade mot Sirius och kanske är det dags att ta in nya juniorer i laget? Storvreta "Ungdom" fick så mycket motivation att dem både slog Hammarby och kanske konkurrera med dem större grabbarna.
En annan som hade motivationen var Steineck som visade också sin motivation att få stå en hel match. Som han gjorde det. Mikael Karlsson som varit målvakt i Storvreta men blev petad blir nog petad av Steineck nu.

Flera liknande exempel lär komma denna säsong. Visby är klassen större än Handen. Handen har mycket närproducerat medan Visby har svängt väst till Sveriges andra delar för att hitta det laget som man nu har. Finns några enstaka visst det är sant men ändå den ena är den andras motsats. Skall Handens motivation slå dessa SSL klass spelare eller inte? Handen har 3 spelare som spelat i spelat på Elit/SSL nivå. Dessa är Patrik Schantz Järfälla,Andreas Adamsson som spelat i Järfälla bl.a. och Martin Nord stått i Haninge. Okej visst det är 4 i Visby som inte har spelat i Elitserien/ SSL. Dessa är: Magnus Larsson,Andreas Wilson,Robin Melin och Simon Edmark. Hoppas att Handen vinner mot Visby.

Tur att Visby börjat med TV och tagit bort bloggen. Lundin och Blogg var precis som den gamle mannen Reefat El Sayed sade en gång i tiden om Astra och Zeneca

Astra Zeneca:
– En fusion ska vara ett spel mellan två krafter. Astra och Zeneca är en korsning mellan en get och en åsna. Det går inte.

Medan

Sallmunds och Visby IBK TV är som innebandyns motsvarighet till Stenbeck sfären och MTG förkortning av Modern Times group. Det går och ger tillväxt för produkten Allsvenskan!!!

Inga kommentarer: