Summa sidvisningar

måndag 25 oktober 2010

Mycket Fotboll och lite innebandy.

Längst ner kommer lite innebandy!!!

Det blir nog att leverera Fotboll idag. 3,2,1 slut så kan man nog sammanfatta det läge som fotbolls Allsvenskan är i nu. Helsingborg leder just nu. Malmö har 1 match mindre och vinst i matchen mot BK Häcken på Onsdag då är man etta och Helsingborg tvåa. I Botten är det tyvärr mycket Stockholm. Bara Djurgården är 100% stabilt. AIK har en match mindre spelad men det är Halmstad borta. Halmstad riskerar också att åka ner. Kommer att bli en tuff match där båda vill ha vinst. Halmstad säkrar helt Allsvenska platsen vid vinst. X och risken finns kvar för Halmstad.

Brommapojkarna riskerar att åka ur och bli plantskola igen... Brommapojkarna som förkortas BP ( Växla inte med skandalbolaget inom oljebranschen). Dem möter Örebro idag måndag. Ett Örebro som inte spelar för något annat än 3:e platsen.

Gefle och Åtvidaberg som också är i bottenträsket har redan spelat sin 28:onde match.

Mera Fotboll och nu till den Super Allsvenskan som fotbollen kallar den. Norrköping och Syrianska FC i nästa säsongs Allsvenska... GIF Sundsvall får försöka genom kval. Jönköpings Södra och Öster kvalar ner... Här spelar även Hammarby IF herrlag.

Division 1 Norra. Hammarby TFF var på väg upp länge men sedan blev det konstiga resultat. 1-6 förlust mot Dalkurd var enligt mig det märkligaste... Men Hammarby IF spelar i Superettan. Jag som har kontakt med hjälp av spelare i både Hammarby Talang FF och Hammarby juniorer. Jag får höra ett rykte. HTFF får inte enligt ryktet gå upp. Direktiv från Hammarby IF ledning... Därmed tappade man poäng och det blev som det blev. Det var en Junior som berättade men vem det var är hemligt... Har man tillfälle så varför inte ta den? Förbundet skulle ha låtit HTFF gå upp då man ser HTFF och Hammarby IF herr som 2 olika föreningar... Västerås SK grattis till uppflyttning. Grattis IK Sirius också som får kvala för att komma upp igen. UNT.se följer Uppsala lagen till 100%. Ta tillfälle när tillfälle ges och det gjorde jag genom att följde matchen med hjälp av ljud och text. Sirius vann sista seriematchen mot Umeå IK.

Division 2 Södra Svealand. Har inte följt Norra Svealand någon säsong alls. Men i Södra fanns Grekerna Akropolis som vann serien. Sedan finns Enskede IK vilket gjorde att detta blev en serie som jag fick ännu mer upp ögonen för när Enskede var där uppe och det var valdags och röstning. Enskede IK känt fotbollslag för att ha en mycket speciell ledning. Bo Bosse Ringholm var i den. Politiker ni har också regler att följa Enskede IK försökte "trixa". Men när väl skatteverket kom in i leken så var det granskning på den också. Detta var inför valet 2006 och det var första gången jag fick rösta...

FC Gute kvalade borta/hemma 1-0 förlust men 2-0 hemma och FC Gute fick behålla division 2 platsen. "Skarpa" laget Spårvägen var inte skarpa nog ( Skarpnäck kallas skarpa i vissa kretsar). Gute kan man gissa varifrån dem kommer.

Ojojoj Division 3 östra Svealand kommer att bli hetare än någonsin. Här finns lag som är nära varandra. Grekerna vann division 2 och Turkarna vann division 3. Konyaspor. Konya en stad i Turkiet. Vendelsö, Brandbergen orten som vinner och förlorar tillsammans (nykomlingar i serien) , Tyresö kommungranne till mitt Haninge ( Som tog spelare från Haninge Alliansens ungdomslag efter att Haninge Alliansens lag gått i Konkurs. Men precis som vi sett inom innebandyn ser vi här också att slå ihop är icke lyckosamt. Tyresö var länge i toppen division 2 och ännu högre upp tidigare...) Huddinge även dem en kommungranne till Haninge. Spårvägen stannar här precis som jag skrivit.

Det blir lite innebandy också. Lugn nu läsare. Hoppas att ni har tålamodet att bläddra ner en bit till.

Storvreta-Falun idag Storvreta vinner hoppas jag. 18:30 håller jag tummarna för att Storvreta skall vinna igen. No hard feelings mot Falun men Storvreta är bättre om man vill och har tillräckligt med bredd att inte spela med sjuka/skadade spelare. Storvreta ligger närmare hjärtat dessutom. Storvreta måste börja visa att man skall till slutspel.

Inga kommentarer: