Summa sidvisningar

söndag 3 oktober 2010

Skrällar är roliga.

Inte bara den att Handen vann igår. Det finns en annan speciellt som jag njuter av. Vändnings skrällen. Jag njuter verkligen idag att det inte bara är Täby som vänder 0-4 underläge. Storvreta Ungdom. Bra spelat 0-4 blir 8-7 mot självaste favoriten Hammarby i division 1 Östra Svealand. Igen det räcker inte med 0-4.

Att lägga till från igår.

Eftersnack med Schantz och Norrman. Speciellt Schantz som snackade om mannen som varit helt klart the number one i innebandyn av alla målvakter i slutet av 90-talet början på 2000-talet. Lidingös underbarn Mårten Blixt. Efter 8 långa år som ombytt till Forward i Lidingö var det dags igen. Handen ringde när det var kris och Hjälmen skydden och allt annat skulle på. Innebandyn var en riktig hobby sport även på elitserie nivå när Mårten vaktade Haninges mål. Men det var mycket träningar. Lön var det inget att snacka om ( Inte nu heller). Googlade på Mårten Blixt för att se vad han har gjort annars och den största anledningen att han inte satsar på innebandy tror jag kan vara detta: It-koncernen Nocoms dotterbolag Northern har anställt Adobes försäljningschef i Norden Mårten Blixt. Hans uppdrag blir att ansvara för programföretagets internationella försäljning, med Norden som ett av de främsta målen i sikte. För drygt ett år sedan köptes Northern upp av Stockholmsnoterade Nocom. Då var bolaget fortfarande relativt okänt i Norden, men nu ska det alltså bli ändring på det.

– Nocoms investeringar i Northern har givit snabb avkastning och nu ökar vi investeringarna ytterligare genom att etablera en internationell försäljningsorganisation, säger Nocoms vd och koncernchef Stefan Ström.

Northern som redan har kontor i USA tror på ökade försäljningsmöjligheter i Europa och anställer nu Adobes nordiska försäljningschef Mårten Blixt, vars ansvar blir att etablera en säljorganisation både i Norden och internationellt.

Northern har en egenutvecklad programvara inom lagring. Bolaget är representerar i 52 länder, har ett dotterbolag i USA och drygt 20 000 kunder världen över. Idag använder mer än hälften av företagen på Fortune Global 100 Northerns programvara. Det kan vi kalla för Karriär med råge.

Adobe mera känt som tillverkaren för Photoshop,Flashplayer Northon Antivirus med mera. Northern ett dotterbolag till Nocom som finns nu mer som Intoi IT sektorn där också. För den som inte har sett Mårten Blixt och den som inte kommer ihåg hur han såg ut så har jag en bild från 2lax7 (2007)

Inga kommentarer: