Summa sidvisningar

måndag 11 oktober 2010

Strandhallen hur mycket publikkapacitet?

Kimmo Eskelinen kommer till Strandhallen och TT-Visby IBK är den enda matchen som kommer att spelas i södra Stockholm den 17/10-2010. Då har jag kollat SSL Allsvenskan och division 1. Skall IBK TV också vara där? Får dem plats? Ojojoj det kommer att bli trångt. Hoppas att ni som ser matchen får ha det kul och får se en matchen som bjuder på mycket bra grejer. Kimmo Eskelinen kommer nog att pumpa på med skott när han väl får se hur liten planen är på längden. Wiinamäki,Forre, Thiding,Lundin Lilla Zäta, Nilsson, Marquart ( Kallad rauken under den tiden han spelade i Haninge) Dargren med mera. Finns flera klass spelare som vill visa sig. Oj det skulle ta bra lång tid om jag skulle rabbla upp alla. I TT Cederborg,Näsman,Parneus Wahlberg ( Värvad från Uppsala) Representerat alla stora lag i Uppsala. Moderklubb Hagunda för att sedan vara i IF Vesta (nu ihop med Storvreta), Årsta och Årsta gårdarna ( Om jag inte förstått fel så är det nuvarande FBC Uppsala... Storvreta Ungdom och sedan också Storvreta för att till sist där han är nu i TT. Ung snubbe som har snurrar runt och tagit till sig en hel del. Leder just nu den interna poängligan i TT säsong 2010/2011. Benjamin Löfdahl en målvakt med TT hjärta som har spelat för klubben bra många säsonger sedan BK Trollbäcken tiderna. Men samma sak där skulle jag rabbla upp alla spelare skulle det ta en hel del tid. Som rubriken lyder lyder också frågan. Är det någon som vet hur många personer det får vistas i Strandhallen innan det blir brandrisk?

Visby IBK ett publiklag. Ja Granlo tar nu upp kampen med råge. Spelar man bra ja då kommer publiken spelar man mycket bra då kommer ännu mer publik och jagar man i toppen ja då tar publiken rygg på laget och det kommer extra mer. 1021 imponerar om det stämmer... Innebandy.se går igen inte att lita på. 1. Balrog B/S IK spelade matcher 13 Hemmamatcher 3 473 genomsnitt 1 157. 2.Caperiotäby FC spelade matcher 13 hemmapublik 3 448 snitt 1 724. Jo visst dessa 2 lag har varit hemmalag i publikmatcherna i Globen. 13 matcher har inte spelats missvisande. Balrog kommer inte att vara bästa publiklockande hemmalag när denna säsong är slut. Jag vågar satsa 1000 kr om det nu i huvudtaget finns något spelbolag som har något odds på det...


Tillbaka till TT och Strandhallen. Kollade lite på hallar och jämförde med hjälp av mått på planerna. Haninge kommun: Torvalla Sporthall och Träningshall dem 2 största. I träningshallen får Handbollspelarna inte ha klister/vax. Specialregel finns alltså... Torvalla sporthall 42 x 29 m. Träningshall 43 x 26. Sedan är Tungelsta 42 x 22 och sedan Jordbromalm och Vendelsömalm 40 x 20 m. Söderbymalmsskolan 38x18 Ribbysporthall 36x16. Observera dock att i Ribby sporthall finns det tillgång till mycket annat som t.ex. tyngdlyftning.

Nu kollar vi på Tyresö Där kollar man på mått men inte sittplats. Idrottshallen ligger vid Strandskolan, 5 min från Tyresö centrum på Tyresövägen österut och invigdes hösten 1998. Det är en idrottshall med fullstora mått, 40x20m, med sitt- och ståplatsläktare samt 4 omklädnadsrum. Ett särskilt klubbrum/cafeteria finns för föreningar. Verksamheten domineras av basket och handboll. Så skriver Tyresö kommun. Nu är det min tur. Innebandyspelas mycket där eller har jag fel?!

Tyresöhallen
Vår nyaste hall som invigdes i september -06. Hallen ligger vid Tyresö skola, ca 7 min från Tyresö centrum och är 40x20 m. Det finns plats för ca 120 sittande och ca 100 stående. Anläggningen används för olika bollsporter, främst handboll.

min tur: Tyresös nyaste hall tillsammans 100+120 åskådare. Byggd 2006. 4 år gammal och inte mer publik. Mycket skoltänk här. Absolut det är bra jag håller med att Skolan är viktig men kan ni bygga 1 publik hall också???

Men men det som jag vill ha i Tyresö har Haninge och tvärt om. Tvärt om ja visst. Jag vill se att golvet i Torvalla hallen lackeras om med vanlig parkett olja och slipas först... Strandhallen har nyare golv. Sedan har vi Fotbollen i Haninge. Fotbollsläktare i Haninge snälla bygg... Nu har Vendelsö gått till Svensk fotbollsnivå och Brandbergen kvalar ( vinner man mot Ekerö borta den 17:e samma dag som TT-Visby spelas) så är det stor chans att man går vidare till division 3 dem också. Då är det inte längre Stockholms fotboll som gäller då är det Svenska fotbollsförbundet som sätter taktpinnen... Helt andra regler och bestämmelser.

Publikkapacitet är den röda tråden.

IBK TV ses som jobbande publik.

Imorgon kommer inför Handen-Granlo

1 kommentar:

Anonym sa...

Strandhallen tar 450 personer, Välkommen till oss