Summa sidvisningar

måndag 11 oktober 2010

Torvalla Sporthall och IBK Handen.

Haninges Torvalla Sporthall. Har försökt få tag genom Google på byggår men nej hittar inte idag. Många matcher i olika idrotter har spelats och golvet har fått ta stryk. Fine jag är med när det gäller att klaga på hallen. Men att försöka på lite skämtsamt vis som spelare försöka knyta till sig andra spelare genom att skriva hur en sporthall skall vara???
Så mycket felbeslut, så mycket avsaknad av kämparglöd, så utspelade som vi stundtals var i andra perioden mot Patrik Andersson, (IBK Handen) var det länge sedan jag upplevt…

Plastsnackaren Gatu

För helt seriöst? Hur många pinnar hade Handen tagit utan Nr: 91? Synd att han är så vågar ta steget ut från en av Sveriges tråkigaste sporthallar (Torvalla). För Patrik, tänk hur roligt du hade haft det i Visby!

Nej det är inte min dåliga Svenska det är Gatu själv som skrivit kolla själv på: http://www.plastsnack.se/index/6/ELITBLOGGEN/107/Den_djupaste_ravin%E2%80%A6/

Mitt svar:
Gatu Haninge/Handen är mer än bara Torvalla. Patrik Pata Andersson en spelare som trivs i Handen. Han vill och kommer att vara the star of Handen på planen.

så skriver Kimmo efter matchen mot Handen: Mathias Forre! Utan tvekan dagens bästa spelare. Vilken match han gör! "Doldisen" klev fram ordentligt och vann allt, överallt. Tio ( 10 ) poäng av ett backpar, hur ofta händer det?!

***
I mångt och mycket var det en väldigt konstig match. Handen drog ner på tempot nåt enormt varje gång dom fick bollen i egen zon, för att blixtra till med ett lyftpass ner i zon och därifrån hoppas att deras bästa spelare Patrik Andersson skulle dra 3 gubbar och servera någon annan öppet mål. Det lyckades ganska bra.
Andersson var snabb, farlig och hela tiden i rörelse. Tyvärr lyckades han på egen hand se till att matchen var jämn ända in i sista.
Men det kändes också som att deras styrka blev deras fall. Förutom Andersson och Schantz kreativitet hade dom nästan ingenting, och när dom på slutet var tvungna att jaga styrde vi av dom ganska bra.

Ok Kimmo såg inte matchen men bilden jag får liknar Älvsjö matchen.

Inga kommentarer: