Summa sidvisningar

fredag 29 oktober 2010

Tycke om SSL lagen, tips och div 1 ÖS tips!

SSL lagen denna gång att granska. Samma ordning som i division 1 ÖS.

14 KAIS Mora. Något lag skulle behöva ta platsen från Västerås. Västerås som gick i konkurs. KAIS Mora tog platsen och jag tycker det var med all rätt. Vad hade dem som tycker det var konstigt att KAIS tackade ja? Hade dem vilja se TT eller en serie med 13 lag!? KAIS kommer att försöka. Hur mycket har man förlorat på att försöka? Visst att det kostar mer när resorna är längre men det skulle det nog göra för alla lag. Kanske kan Mora få tillbaka sina 3 spelare varav 2 inte har fått spela alls.

13.Balrog. Ett lag som har haft bra tider precis som hela södra Stockholm har haft en gång i tiden. Balrog är sista stationen innan elittåget lämnar södra Stockholm.

12.Mullsjö. Byn som skall kämpa mot storstaden. Innebandyn är helt klart störst här. Har tidigare varit talangproducent till JIK men nu är det slut på den vågen eller? Gerber och Hedlund får se som rutinerade kryddan som ger kanske godare förhoppningar.

11. Storvreta. Rom byggdes inte på 1 dag. Det tar tid att bygga något nytt. Dem nya måste ta för sig. Vill man bli topp 4 så går det inte att leva på 1 spelare som skall lägga perfekta pass hela tiden. Det börjar dock se ljusare ut nu.

10.Helsingborg. Tippades också att nå slutspel. Får se hur det blir med den biten. Zorro, Nordgren, Manner, Kivilehto och Gullstrand producerar framåt. Helge hade jag förväntat mig mer av.

9.Sirius. Dem unga har klart den stora delen i detta lag. 2 riktiga poänggörare i laget. Nilsson och JR Eriksson. Imponerande och dessutom Steineck som målvakt. Det finns potential för framtiden i laget.

8.Pixbo. Calebsson är den som skall leda laget. Dem andra spelarna får komma bakom storspelaren. LG Nilsson Brännberg och Rosén är dem jag tänker på då.

7.Täby. förhands favoriter. Men man vet inte riktigt vart man har detta lag. Finns en hel del bra spelare i laget. Sundstedt är dock lite i egen klass...

6.Umeå City. Erik Forsgren. En talang i Umeå. Fortsätt på din våg.

5. Falun. Kom att tänka på staden när jag läste en artikel igår. Om jag inte har fel så är Falun känt för sin Koppargruva. Grattis Falun det spås Kopparpris race. Ström Ström Ström och Björk.

4. Linköping. Laget som vet hur man tar en utmaning. Man klipper till. Nykomlingar och 4:e plats. Det är verkligen MVG här. Skall följas helt klart och skall höjas.

3. Warberg Alfa hanne ledare eller vad man nu vill kalla Magnus Svensson men han leder sitt lag som en ledare skall leda. Det är oftast han som ser till att Warberg är med i slutspel och lyckas vinna kvartsfinalerna.

2. AIK. Gammal är äldst ja tro eller ej men det är Fischerström som leder poängligan i laget. Det är bra bredd på laget och det är det som gör dem 2:a

1.Dalen Tåget har nu åkt norrut och Dalen har hoppat på. Swahn,Wahlgren,Nilsberth och Ermling har gjort det kanon. Hjort och Bodén har gjort det bra med men där var nog förväntningarna högre än hos dem andra 4.

Nu till tips.

Balrog-Umeå Det känns som om Forsgren Domeij och kompani kommer att vinna detta.

Linköping-Warberg. 2 omgångar där Warberg inte var med... Men sedan har dem verkligen vaknat till liv. Warberg vinst skulle inte förvåna.

Falun-Pixbo. Känns som att hemmaplan i kopparstad kan hjälpa detta Falun.

Dalen-Täby Sundstedt kommer att leverera det gäller att Hyvärinen och Hagberg också gör det. Täby vinst känns det som.

Mullsjö-Storvreta. Holtz är här för att visa publiken vilken spelare Mulljö tappat. Storvreta vinner här.

Helsingborg-AIK. Fischerström fortsätter att leverera och visa att Gammal är äldst.

Sirius-Mora. Ja i praktiken borde Sirius vinna med 2-3 bollar minst men nej jag vet ej det kan bli mer jämt detta...

Så då var det klart med SSL.

Farsta-Livets ord. Det känns som om Farsta bara skall vinna efter 3x20 allt annat är skräll.

Nacka-Hammarby Om Nacka vill vara etta måste man vinna denna. Hammarby går lite si och så men det kan bli seger för Hammarby också. Nej jag kör kryss här.

Tullinge-Gottsunda. Lindman fortsätter att producera med sina vändningar och vridningar.

Åkersberga-Tillberga. Det känns som om Tillberga inte är tillräckliga vinst Åkersberga är min känsla.

Duvbo-Sundbyberg. Detta är vad jag kallar derby. Slaget om Sumpan. Känslan är att Sundbyberg vinner om inte dem åker på för många utvisningar.

Storvreta-Huddinge Kareliusson är skillnaden. Huddinge vinner denna...

Inga kommentarer: