Summa sidvisningar

lördag 13 november 2010

Ändrade planer idag.

Det blev inget Farsta idag. Jag var helt enkelt för seg i kroppen idag och stannade hemma. Farsta vann dock mot Nacka och vi börjar att syna dagens matcher i Division 1 ÖS.

Farsta etta efter vinst mot Nacka med 8-4 hemma i Farstahallen.

Tullinge tvåa. Efter något som kan kallas för plattmatch mot Hammarby i första omgången har man tagit 6 raka vinster. Den sjätte kom idag mot . Kristoffer Axelsson har blivit tränare och Midiii finns med som materialförvaltare. Tänk tanken att Tullinge skulle åka upp till Allsvenskan och Balrog skulle åka ner till den samma. Tro eller ej men den möjligheten finns. Två lag inom 1 och samma kommun spelar mot varandra. Rivaler som möter varandra i Allsvenskan. Föreningen Boll och Idrott fyller 30 år nästa år. Tullinge hänger upp tröjorna från dem spelarna som förtjänar. Nummer 80 Lindman hänger redan där. Det är stort. FBI har en helt egen hall kallad efternamnet. FBI Tullingehallen sedan 8 år tillbaka. Laget spelade sina hemma matcher i Storvretens Sporthall som ligger i Tumba.

Allsvenskan: Uppsala hade en enkel match idag. Heta matcher imorgon. Känns som om jag måste syna lite i den södra delen också. Det känns som om matchbollen spelas imorgon. Jönköping-Landskrona. Det lag som vinner den matchen har en stor matchboll. Johan Anderson har vaknat och är nog stenhårt laddad för matchen. Mannen som för bara några dagar sedan blev pappa. Är det han som skall avgöra eller blir det Zorro Nede som får sista ordet eller blir det helt enkel någon annan som fixar segern??? 40 åringen Zeid Sebban Momén står i målet.

Inga kommentarer: