Summa sidvisningar

lördag 6 november 2010

Cred till många idag.

Cred till Mika Packalén som skriver blogg igen. Han skriver dessutom mycket bra. Pata är Viktig för Handen och ja ni kan få en länk där Mika skriver mycket positivt om Pata: För övrigt bör det klargöras att Handens Patrik Andersson går in i vilken förstalina som helst i SSL.

Cred till Svenska Herrlaget som vinner med 8-2 mot Schweiz.

Cred till U-19 som vänder 2-7 till 8-7
Cred till Niklas Frodin som räddade skotten från Jakobsberg idag. Det var 6 enkla mål där man står från bara några meter som gick in. Det som man mer kan kalla för markeringsmissar. Cred till Nynäshamn som också gjorde 6 mål och tar sin första poäng. För övrigt fick jag en pratstund med Trimp. Han ställde en bra fråga. Varför tog Järfälla ut målvakten mot Handen? Jag sitter fortfarande och kliar på den frågan. Bästa som har hänt Handen. Snälla Järfälla gör om den om det blir Sudden i Jakobsbergshallen. Det är nog något som kan gå till den Allsvenska innebandyhistorien!!!

Cred till Steineck som gjort det bra. Det var Svendsen som började stå mot Tjeckien.

Cred till Tjeckien också som börjar gå förbi Schweiz nu. Inte med löneliga. Men det kan bero på att man skatten är extrem låg i rikemanslandet Schweiz.

Massa andra Cred som kommer imorgon!!! Hinner inte just nu.

Inga kommentarer: