Summa sidvisningar

söndag 7 november 2010

Division 2 Stockholm

12: Nynäshamn Jojo har riskerar att bli fallande kniv. Det gäller att vända snabbt nu när man tagit sin första poäng. Jag förstår Packe Nilsson Domarna var som clowner röda från Cirkus. Att Jakobsberg var röda gjorde inte det bättre. Men frislagen nära motståndarnas målet måste bli bättre än det som jag såg.

11: Jakobsberg: Inte något bra lag och den plats dem har speglar dem. Åström med sin Zorro. Ja ibland kan den försöka överraska.

10: Salem. Finns många profiler. Nieminen som gjorde något väldigt speciellt. Långkallsongerna på coachade han sitt Salem mot Nynäshamn för förra säsongen. Salem har talanger på gång i sitt p94 lag. Samiel Fseha

9: Vaxholm. Kul att detta lag har en som verkligen brinner för sport. Ekman SR: I innebandy när det var stockholmstipset. Sedan har jag sett namnet i Avspark Stockholm som är stockholmsfotboll division 4,5 och 6 forum.

8: Hammarbyhöjden. Neuman leder poängligan gammal är äldst typ...

7: Högalid. Daniel Norgren leder interna poängligan. Kapten är han också. Ekestubbe som några i Haninge känner med mera spelar där också.

6: Vallentuna. Har inget speciellt om detta lag.

5: Vendelsö IK. 3 spelare delar 1:a plats i den interna poängligan. Matte Svensson hoppas jag vinner eller Goldmeyer.

4: Täby FC vet inte mycket om detta lag heller. Caperio är deras A-lag detta är B-laget sedan någon Kandell men vem är det? Skulle inte kunna peka ut det.

3: Bele Barkarby. Den kända mannen Bele Janne. Visserligen fotboll detta men kolla http://www.youtube.com/watch?v=5oX8ULKebco Finns mer att ge. Robert Robocoop Linder Kapten. Mannen som är en hård back. Känd för att spelat i Haninge IBK. Han var den som skulle ta bollen från motståndarna spela till Davidsson och sedan skulle GÖK göra sitt. Patrix Voxen Voxberg spelar också här. Det är inga poängmakare det är mer defensivt värvade.

2: Bollstanäs. 1 av dem 2 lagen som kommer att gå vidare till division 1. Caperio spelare som Larsson,Drutten och Kalle Berglund. Urwäder också. Ja ni ser att detta lag är inte vilket som helst i Stockholms tvåan.

1: Kungsängen. Jocke Nothén står för rutinen och producerar mål och assister.

Vart har Edfors tagit vägen? Startat egen fiskaffär och har inte tid eller??? Fisketur igen kanske?

Leo Svanberg 1poäng på 1 match. Det är bra men synd att han inte har kunnat spela alla 7. Då skulle det vara 7 poäng en så länge med denna trend.

Markus Tyco Tysk 3 matcher 0 poäng. Vad har hänt ur form??? Tyco var en av dem bästa i Handen-VH.

Inga kommentarer: