Summa sidvisningar

söndag 21 november 2010

Föredetta spelare som jag minns dem. Del 2

Örjan Skogström. Örjan med rullatorn Skogström En som jag känner kom på det namnet. Ni som läser och är från Handen eller har sett Handen klacken denna säsong vet vem det är. Jag satt brevid honom igår bl.a.

Örjan Skogström mannen som åkte många gånger tvärs över hela Stockholm för att spela i elitserien och även åkte till Uppsala från Stockholm. Haninge, Nacka,Älta och Botkyrka var dock lika långt. Det fick man veta när man frågade har du flyttat till Uppsala nu??? Örjan svarade Nej jag bor kvar i Stocksund. Danderyds kommun.

Huddinge IBS 09/10
Balrog B/S IK 08/09 - 09/10
AIK IBF 07/08
Pixbo Wallenstam IBK 07/08
Storvreta IBK 02/03 - 06/07
Haninge IBK 01/02 - 02/03
Fornudden IBK 98/99 - 01/02
Balrog B/S IK 97/98 - 98/99
Fornudden IBK 92/93 - 97/98

Örjan som jag minns honom. En bra back som var defensiv och rutinerad. Gjorde inte direkt dem där stora ruscherna upp till anfall. Har inte lika mycket fakta om honom som om Conny.

Forsman petade honom när Forsman kom tillbaka till Storvreta. Då gick Örjan till Pixbo och sedan till AIK.

Nu börjar det hela:

Örjan började i Fornudden för att sedan spela med Demonerna från Botkyrka 2 säsonger. Sedan var det back to udden. Sedan Haninge udden där han var med och vann europacupen. Inget SM-guld. Sedan var det Storvreta. Där spelade då en av dem bästa spelarna Haninge har haft. Tillsammans spelade dem nu den ena som back och den andra som forward och som var 4 år äldre. Skogström blev sparkad av Forsman. Då var det först Pixbo. Men sedan blev det som för nästan alla spelare från udden som då spelade AIK. AIK hade nu i princip alla spelare som höll på med innebandy på elitnivå från Udden. Tränare ledare styrelseledamot spelare ja alla möjliga forna uddare fanns där vad jag kan komma ihåg. Klart dem trivdes tillsammans eller??? Nee han skulle till Balrog för att tillföra rutin till laget som hade tappat det mesta. För att just nu vara ifrån innebandyn... Vad han gör utanför innebandyspelandet har jag ingen aning.

Kuriosa: Fischerström spelar nu i AIK. Skogström spelar inte. Från Eurosport kommer detta: AIK:s sportchef förnekar att klubben över huvud taget ska ha en uttalad ålderspolicy. Han erkänner dock att födelsedatumet var en faktor som talade emot en förlängning med Skogström. Skogström valde då tillsammans med Micke Karlsson att spela med Balrog. Balrog slog ut Täby då.

Någon som har en önskan på nästa???

Inga kommentarer: