Summa sidvisningar

onsdag 24 november 2010

Hoppas att reglerna har blivit bättre!!!

Många kommer nog ihåg Hammarby-Huddinge som blev något helt annat. Huddrog och Balddinge eller Balrog/Huddinge. Balrog lyfte in sina spelare in i Huddinge. Hammarby vann den matchen. Täby försökte också med att lyfta in några spelare förra säsongen. Denna säsongen har vi: AIK samarbetar med Hässelby Allsvenskan Sandåkern med Dalen Storvreta med Storvreta Ungdom division 1 ÖS, Huddinge samma serie, Caperio Täby med Täby FC. Dessa skulle kunna sätta in spelare och trixa om det nu ser ut som förra säsong. Det är allt annat än bra om det skulle vara så att trixande fortfarande är tillåtet. Storvreta skulle då kunna komma med Öhman mot Tullinge. Hässelby skulle kunna ha med Ron Sjöblom,Edgren,Norman,Rydh,Gafvelin,Egebrant med mera... Sandåkern skulle då ha Nilsberth,Ermling,Wahlgren,Swahn med mera för försöka att ta Poäng.

Hoppas att förbundet har koll på vad som kan hända denna helg när SSL har ledigt och sätter stopp och ger tydliga signaler och tecken.

Med beräkning att förbundet har koll och stoppar räknar jag med att det blir följande:

TT vinner bortaplan mot Sandåkern, Handen vinner på hemmaplan mot Hässelby, Tullinge vinner mot Storvreta Ungdom.

Okej visst Täby vinner ändå på hemmaplan mot Jakobsberg vilka spelare än spelar.

Övriga matcher.

Uppsala vinner mot Odelberg även om jag önskar annat.

PP Spindlarna vinner på hemmaplan mot Gävle.

Älvsjö-Visby IBK Måste vara extremt skönt att slippa åka runt i detta snöoväder. Visby IBK TV löser mitt problem. Jag kommer inte ens gå 1 meter ifrån hemmet på söndag. Vilket lag som vinner. Ja det känns som om Älvsjö vinner detta. Visby och Stockholm passar inte riktigt ihop. Att tappa poäng mot Hässelby är inte bra.

Hagunda fixa fest åt er själva och uppfyll min önskan... Vinn matchen mot Granlo det skulle vara skönt att se. Hoppas att 25 års festen blir en bra fest för eran egen skull.

Division 1: NW-Duvbo. hoppas på NW.

Farsta vinner på bortaplan mot Ackers.

Gottsunda vinner hemma mot Tillberga

Huddinge vinner mot LO

Hammarby vinner mot Sumpan. Rolf Carman får inte sin revansch.

Division 2 Stockholm:

Nynäshamn kommer att förlora mot Högan också. Vilket lag och vilken spelare gör mål nummer 100 på Nynäshamn? 81 mål insläppta är allt annat än bra.

Salem åker till Vallentuna för att hämta vinst.

Nu har vi kommit till den hetaste matchen av dem alla i Stockholms serien denna veckoslut.

Bele-Vendelsö Bele verkar inte bra varken på att producera ordenligt eller på att riktigt göra mål. Vendelsö känns som om dem kan ta Bele. "Tyske" Svensken gör sina första poäng i denna match har jag en känsla av.

Bollstanäs vinner mot Vaxholm. Fridner är topp 10.


Är det något lag som har magi på hemmaplan så är det Handen. Men vi får se vad som händer när dem bättre lagen kommer på besök. TT kommer att komma innan jul och jag är rädd för att det skall bli en sådan repris från förra gången.

Inga kommentarer: