Summa sidvisningar

torsdag 11 november 2010

Innebandy, Fotboll och Snö

Kul att Stockholm hyllar och Gratulerar sina Landslagsspelare. Vem som är lägst av grabbarna är inte svårt att se!

Stockholmsspelare levererar i landslagen - Innebandy.se

JAS F och Salem-Handen 2-2 Jirebeck gjorde 1 mål. Poängligan leds av Salems Samiel Fseha. Fseha har 12 minuter utvisning på 3 matcher. En riktig krigare. 1994 är Fseha född. Nästa resa A-lags spel. Skall dem överraska och ta andra platsen återstår att se. Dem bästa i Handen satsar på A-laget.

Oj vad jag kommer att ha resa på Söndag. En helg med innebandy. Det är vad som planeras när man är själv hemma hela helgen. Lördag känns det som om det blir Farsta-Nacka.

Söndag blir det Först Odelberg-Handen. Sedan direkt efter det. Mot Solnahallen för att se AIK-Sirius. 2 Klubbar som finns i Fotboll också. Från Haninge för att vara innan 13:00 i Gustavsberg kommunalt för att sedan Kommunalt åka till Solna och vara innan 17:00 för att sedan se SSL där. För att sedan komma hem kommunalt. Jag kan lova att det tar en hel dag. Naturligtvis kommer jag att fylla på magen med mat någonstans. Vart det blir är ej klart.

Fotbollen nu. Fotboll+Snö=Sant. Det går ihop. Kolla bara på videon. länken finns precis nedanför.

http://www.fotbollskanalen.se/video?videoId=1.1900132

Inte bästa fotbollsvädret. Men så är det där uppe i Norr. GIF Sundsvall-Gefle IF från igår är vad det handlar om. Värt att se även om det är reklam först. Reklamen är för att TV4 skall få intäkter någonstans ifrån. Matchens enda mål 0-1 Gefle är det som visas upp på videon.

Någon som såg hela matchen på TV4 Sport som jag gjorde???

Inga kommentarer: