Summa sidvisningar

tisdag 30 november 2010

Jag tror inte på allt som sägs och skrivs!!!!

Felbedömning av mig. Det är mycket som skrivs är och där. Man skall inte tro på allt. Men tyvärr när bloggar som http://gittang.blogg.se/2010/november/utkast-nov-27-2010.html Att det fanns gaphalsar som skrek olämpliga ord och ett referat från Älvsjö som berättar vad som hände med Älvsjö spelaren som inte bara fick en liten putt utan en tackling in i väggen och på så vis fick en hjärnskakning. Då blir det mera trovärdigt.

Måste bara skälla ut TV4 Sport. Att dem inte har kämpat tillräckligt för få att visa El Classico. Skall man verkligen behöva betala en hel del för att köpa en ny kanal som inte ingår i sitt eget Comhem Paket för att kunna se en match och sedan inte se något mer alls.

Nu blev Iksu-Rönnby uppskjuten ändå. Så den matchen hade man inte haft någon möjlighet att se. Men lottning som kommentatorerna är spännande. Herregud jag vill se match.

Jag fick nöja mig med någon match från division 1 i England. Svennis Leicester mot Nottingham Forest. Det var ingen överraskning för mig att kommentatorerna skulle hylla Svennis innan matchen och medan matchen pågick. Han hade tagit sitt lag upp till en 19:onde plats!? Måste nog ha legat på nedflyttning hela tiden innan Svennis kom eller är det Svenskheten som gör att en tränare skall hyllas? Känns lite både och. Hur som haver ingen speciell match men ibland får man ta det man får.

Nu blickar jag mot helgen som kommer.

Hagunda kommer att få åka en gungande båt eller tar dem flygplanet från Arlanda??? Hur som haver kommer inte resan vara den tryggaste biten. Matchen då? Kommer Visby att spela sitt spel eller kommer dem försöka lura Hagunda att föra spelet för att få ytor att kontra på. Visby brukar vara ett bra spelförande lag som vill pumpa framåt. När man dessutom har en skottvillig back som Kimmo Eskelinen om han spelar så borde bollen gå snabbt mellan lagdelarna och mycket pumpa bollen mot mål.

Älvsjö åker till Jakan för att möta PP spindlarna. Spindlarna verkar ha tränat mycket PP inför och under säsongens lopp. Älvsjö är inget lag som sätter sig mycket i utvisningsbåset. 4 minuter har 5 spelare suttit sammanlagt och 2 minuter har 4 suttit sammanlagt. Resten har varit "snälla som änglabarn". Järfälla kommer inte få mycket PP att spela på. Spännande att se vilket lag som vinner 5 mot 5.

Jag hoppas att Gävle tar G kampen. Johan Andersson gör avgörande målet. 7-6 Gävle. Den spelaren kommer att vara ett avgörande pussel och sätta dem avgörande bollarna eller göra avgörande assist när det är jämna matcher med Gävle på innanför sargen.

Sandåkern skall dem nu ta sin första seger när Hässelby åker sin långa resa hela vägen ända bort till Umeå.

TT-Odelberg får man vänta tills nästa vecka.

I Helgen blir det inget innebandy tittande för denna bloggskribent.

Inga kommentarer: