Summa sidvisningar

fredag 12 november 2010

Kommer dessa 2 att klara att vara tillsammans?

Odelberg/Gustavsberg Odelberg/Ingarö. Ja det byts namn ofta där för att få in cashen i kassan. Nu är det Odelberg/Värmdö som gäller eller? Värmdö och Odelberg har nu gått ihop. Får se om dessa 2 klarar sig bättre än Odelberg/Ingarö " Som en klok person sade " När du köper ett företag är det egentligen Kassan du lägger i handsken". Det var nog så som Ingarö tänkte haha nu skall vi ta pengar... Det funkade knappt 1 säsong.

Nya projekt i Hemmesta Ey yo vad händer? Saker och ting börjar röra på sig. Så klart . Det är helt klart en satsning i sydöstra Stockholms regionen som pågår. Värmdö IF skall ta in talangerna som man har gjort. Odelberg är laget som skall spela i Allsvenskan men visst Värmdö vill också in där. Odelberg har spelare som spelat i Värmdö innan. Norling bröderna först och främst.

Det gäller att locka fram nya talanger och duktiga tränare med kompetens.

Vilket lag möter Handen på Söndag Odelberg/Gustavsberg eller Odelberg/Värmdö. Hinner man registrera sig som Odelberg/Värmdö innan söndagen eller är det så att det kommer att ta längre tid än vad jag tror??? Hur som helst. Jag Hoppas på en bra match, jämn och tuff match. Vem i Odelberg skall försöka ta hand som Pata? Pata och Schantz känns som om Pata springa runt och köra hinderbana med Odelberg spelarna. Vem är det som får uppgiften att markera Pata? För det är nog Pata som kommer att göra dem där extra löpningarna framåt som vanligt.

http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=103&aid=39666 Ganska logiskt att Magget skall vara där och få tag i nyheten. Men skriv Odelberg Värmdö i google. Lustigt nog kommer du inte till Nackas och Värmdös tidning. Nej du kommer till dem hårt arbetande gotlänningar som kör 24/7 känns det som. http://www.helagotland.se/sport/artikel.aspx?articleid=6409531 02:19 på natten igår kom dem ut med detta.

Till sist frågan. Vad heter laget som Handen möter bortaplan på Söndag? Kommer förbundet att vara tillräckligt snabba att registrera Odelberg/Värmdö eller är det redan bestämt att Odelberg/Gustavsberg kvarstår eller kommer Förbundet att vara sega och inte hinna med att uppdatera??? Vi får se spänningen stiger!!!

Inga kommentarer: