Summa sidvisningar

tisdag 16 november 2010

Matchen igår, Tabellen och VM-truppen

SSL på TV alltid roligt. Första perioden. Warberg var med men Falun vann överraskande med 0-1. Men sedan var det åka av och Warberg visade sina kvalitéer. Pappret säger inte allt ändå. Conny tyckte att den på pappret mest rutinerade (Magnus Svensson borträknad) hade inte levererat. Inte alltid dem rutinerade som skall leverera dem unga kan också.... Me like egna unga talanger. Nordenwall i Warberg är ett sådant. Bra att han fick vara med i matchen. Kul med Brobakken Canerstam med mera också. Efter första perioden var det dags för intervju. Ciya Hajo sade att han skulle passa där istället för att skjuta 0-1 målet. Bra att han sköt ändå. Vad jag såg så var det 3 Warbergs spelare som skulle haft möjligheten att bryta samtidigt som ingen brydde sig om att Hajo fick komma till läget....

Såhär får tabellen gärna se ut. Sirius hade jag önskat innan säsongen men svänger man så mycket som dem har gjort är man enligt mig inte värd slutspel. Falun med Enström visst men annars har Falun inte riktigt blomstrat. Storvreta har hittat form nu. Kohonen levererar. Linköping gärna med i slutspel. Skulle vara kul om nykomling också lyckades. Om nu Jihde skall komma tillbaka är det extra roligt.

VM-truppen: Önskar dem lycka till. Patrik Jansson blir nog första målvakt. Har inte bevakat SSL annars så jag kan inte ha några invändningar på truppen. Må bästa landslag vinna.

Inga kommentarer: