Summa sidvisningar

söndag 28 november 2010

Nya serieledare.

TT är nu serieledare. Håller man tills jullovet??? Om inte så är det nog Handen som stoppar. Annars är det Mirakel. Odelberg hemma skall TT bara vinna mot det finns inte mycket att säga. Det är nog mera angenämt att ställa sig frågan vem som gör mål 100 på Odelberg? TT har många vassa och skarpa skyttar.

Matchen helgen efter är det Cederborg mot Andersson i kapten kampen. Båda har spelat i samma lag. Pata gick till Högdalen sedan. Slumpen eller inte att jag och den duktiga materialförvaltaren A.A. också lärde känna varandra ungefär samma år om jag inte minns fel. Handen mot TT. Har också hört att TT:s Coach skall känna match arrangören i Handen. Detta kommunderby är något som borde bli hett även om det med all säkerhet kommer att vara kallt ute.

TT serieledare tills juluppehållet eller inte? Det är dagens fråga här på bloggen.

5 senior lag i en och samma klubb är serieledare. Det är mäktigt. Det blir en bra jul i innebandy Tyresö och Innebandy Trollbäcken. Grattis alla. Ledningen kan vara stolta. Grattis alla spelare ledare och föräldrar fans med mera med mera... Hoppas att ni får ha en bra jul.

PS: Eftersom TT läser och tycker till så är dem värda att hyllas. När någon ger och man får ta så måste man också ge tillbaka!!!Tullinge är serieledare i Division 1. Men inte med 3 poängs marginal som det står på Innebandy.se . Det är 2 poängmarginal då Storvreta Ungdomarna tog som jag skrivit 1 poäng. Det är jämt i serien. Tullinge och Farsta kommer dock ha 1 match mindre spelad och kanske 2 då man försöker flytta sin match mot Duvbo hemma också. Detta eftersom man har 1 back som spelar för Estlands Landslag. Med andra ord det kommer att vara nya serieledare här.

Hammarby vann grönvita kampen enkelt med 10-2. Ännu en gång fick Rolf Carman och hans Sundbyberg se sig besegrade...

Åkersberga vann mot Farsta 8-5.

Nacka krossade Duvbo med 9-4.

Tar Duvbo 3 poäng mot Ackers så är det mycket möjligt att dem är etta när juluppehållet börjar!?

Inga kommentarer: