Summa sidvisningar

fredag 5 november 2010

Övriga Europa har kommit ikapp.

Jaha välkommen till en idrott som utvecklas VÄRLDSLIGT!!! Sverige är inte regerande mästare och nu spelade man lika mot Tjeckien. Ur världsligt perspektiv visar detta att Sporten utvecklas. Det är inte så att Sverige är ett hyper land som vinner allt längre. Etta kan man vara men det kommer att vända för alla sporter precis som det vänder i ekonomi,poker och schack med mera. USA är inte världens största Ekonomi. Nej Kina har tagit över mer och mer. Pokermiljardärer nummer 1 kommer inte att vara den samma om 10 år som det är idag. Kasparov kommer inte alltid att vara världsetta i Schack inte heller dem gamla sovjetiska staterna kommer att ha en världsetta som dem har nu och haft i många år. Finns fler exempel som är liknande. Turkiets Ekonomi går upp medan grannlandet Grekland går ner i bottenstriden.

För att ta sport så kan vi ta CCCP Hockey. CCCP föll och ja Ryssland är inte etta. För att ta Fotboll. Det finns många olika länder som har vunnit. Ryssland var också ett ruggigt lag i sporten Bandy. Den som spelas på IS.

Innebandyn utvecklas och fler länder kommer. Det är bara att kämpa vidare. Det måste inses att Sverige kan inte bara gå in och räkna med att dem vinner allt enkelt. För då går det ner när dem andra länderna kämpar.

Ja jag är en kritisk person som samtidigt hellre analyserar istället för att bara skriva bu eller bää. Jag jämför med andra exempel om jag hittar några.

Skojjigt att Antener gjort en assist. Hyvärinen också. Medan Assist specialisten Kohonen Målat istället!!!

Inga kommentarer: