Summa sidvisningar

tisdag 23 november 2010

Saknade ni något???

Matchen hade nästan allt. Brännberg var glödhet och det brann ordentligt. Stolpträff efter stolpträff och andra lägen som han skapade själv. När kommer han att ha den där fysiska formen som han säger att han inte har då??? Caleb och Brännberg blir viktiga för Pixbos kamp mot slutspelet. Helt klart att han skulle göra mål till slut. Den spelaren vill man bara följa mer. I Helsingborg ger jag nog Manner beröm för sina mål och för att han visar att Nykky gjort ett misstag att inte ha honom med. Skada innan visst men nu är han i Form. Dem båda får matchens lirare av mig i varsitt lag.

K-M Ratsulas skott/Passning till Manner visade spelsinne. Calebssons kross passning till Brännberg var ruggigt bra.

Pixbos yngre spelare visade också sin klass och flyttades upp helt riktigt. Julkunen var helt klart värd att spela med Caleb och Brännberg. Agus Italiano gjorde också en bra match.

Första perioden var lite sisådär. Mycket missar. Andra perioden var bättre och tredje då hände det mer.

Janis Janssons från Lettland gjorde det bra men Agus och Julkunen var bättre.

Spännande nu när VM kommer. Finland skall bära favoritskapet. SSL stannar men det finns mer att se. Kära läsare glöm inte att Allsvenskan och divisionerna nedanför inte kommer att stanna till för detta. VM börjar 4:e så sitt inte hemma och ha förhoppningar om att Innebandyn kommer denna helg på TV. Nej Åk till andra hallar för att se bl.a. Allsvenskan speciellt på lördag. Om ni själva spelar under helgen så är det bara bra. Skall ni se på lägre serier det är också bra. Stöd innebandyn. Allt handlar inte bara om att stödja med pengar eller att se topp spelare från SSL. Verkligen inte.

Saknade ni något från matchen spelmässigt???
Jag saknade Johnssons Zorro. Den hade behövts i första perioden först och främst när spelet var si sådär. Håller ni med eller är hans zorro inget att se på???

Inga kommentarer: