Summa sidvisningar

onsdag 10 november 2010

Snart börjar serierna igen och snart VM.

Hur EFT har påverkat får vi se när alla serier börjar igen. Skador,ur form, sliten, förkyld. Det är dem negativa som jag kan komma på. Positiva har fått vila sin skada, fått bättre självförtroende genom t.ex. göra mål eller assist. Tränat extra och blivit bättre med mera. Skall bli kul att se vad som har hänt under den tid som serierna har varit "vilande". Jirebeck hoppas jag är frisk och spelar JAS matchen mot Salem borta idag 19:30. Hoppas att domarna kommer denna gång. Lieback-Asp och hans Älvsjö spelar mot Hagunda på lördag. Dem 3 Rigarna spelar borta mot Ö-vik. Olausson Huddinge spelar mot Högalid på Fredag. Fler finns säkert men det är dem jag kan komma på. I SSL finns en hel del men orkar inte skriva allt. Därför skriver jag inget.

Snart börjar VM. Sverige har hamnat med Tyskland,Estland och Australien. Är det någon match som kan kännas spännande i den gruppen så är det Tyskland mot Estland. Minst spännande Sverige-Australien. Det är känns så på förhand. Men Australien med sina 2 Finska coacher vill nog annat. Sverige har grupp C som handen i handsken.

Grupp A ser ut som så: Finland,Ryssland, Danmark och Kanada. Har kollat lite på lagen. Finland borde vara etta helt klart. Canada med sina Finländare. Canadas coach har coachat Finska Damlaget.

Grupp B Schweiz känns som favoriten. Kan Polen lyckas utmana??? Varför är inte Forre med i den truppen som Back?

Grupp C. Har redan skrivit om.

Grupp D. Tjeckien får ses som favoriter. Men här finns Norge Italien och Japan.

Det skall bli nice att se VM. Grupp B och D får gärna bli annorlunda en det som tippas på förhand.

Hoppas att alla får ha det bra tills dess och att alla är i toppform när SSL,Allsvenskan och Division 1 börjar igen!!!

Inga kommentarer: