Summa sidvisningar

måndag 1 november 2010

SSL idag och Allsvenskan igår och efter uppehåll

AIK borde vinna mot Helsingborg och Sirius borde vinna mot Mora. Det gäller att inte slappna av för motivation och kämpaglöd slår klass. Helsingborg-AIK på TV. Kivilehto mot Fischerström i backduellen. Manner,Nordgren och Zorro Johnsson mot KJ+Kim Nilsson och Edgren i Framåt kampen. Målvakts kampen gissar jag på Mathias Andersson mot Filip Ausmaa.

Skrällar finns det gott om.

Odelberg 1 av dem i och med vinst mot Gävle. Gävle som inte kan vara helt nöjda. Trött körda Gävle. Ungt lag som inte helt orkar till slut. Försvaret har varit prio nummer 1. Men Martin visade att det behövs mer träning. Odelberg svängde och det är inte disciplin och vårdat spel dem vill ha. Gävle hade en boll inne 58:20 men nej den dömdes för högklubba.


Botten har sämre försvar än toppen men anfall har båda.

Järfälla tog 1 poäng mot Handen. Men att dem tog ut målvakten i sudden? Där gav dem 2 poäng till Handen gratis. Pata tackade och tog emot genom att göra mål. Jag trodde först att domaren bara hade glömt ta upp sina händer men så var det inte ( rädd för utvisning och jag var galen heeeelt i onödan. Men jag reagerar fler gånger för mycket än för lite. Förlåt om jag var lite galen igår. Klacken ville ha Niklas Johnsson på plan. Det var alltså in med Nicke på plan. Men det blev inget av det...

Trotts att det är uppehåll tippar jag redan nästa omgång.

Uppsala-Sandåkern. Ser bara Uppsala vinst här.

Älvsjö-Hagunda. Älvsjö får ses som hemmafavoriter i denna match. Men inte förvånad om Hagunda skulle vinna.

TT-Hässelby TT vinner nog denna match 3x20 TT är ett bra lag trotts att dem har tappat Beckius, Ferraresi, Jacobsson, Björkström med mera. Näsman Cederborg Parnéus Benji och nyförvärv. TT bör vinna stort.

Odelberg-Handen M.Norling mot Pata. Vem gör flest assist i matchen? Vilka vinner matchen. Vad kommer Odelberg försöka med för knep för att stoppa Pata? Bröderna Norling kan nog läsa försvaret en och annan specialknep. Eventuellt att Rönnkvist får uppgiften mot Pata.

Gävle-Visby Johan Andersson i Gävle. En spelare som har presterade mycket bra den tiden han spelade i Visby. Nu skall han spela mot Visby. Hur skall detta gå? Känns som om Gävle behöver vinna för att hänga med toppen.

Granlo och Järfälla tar långledigt.

Skall följa EFT.

Inga kommentarer: