Summa sidvisningar

tisdag 2 november 2010

TV matchen och den andra + nästa omgång

Om det är något som jag skall skriva om i denna match så är det 1. Knäckebröds zorro. 2.Missen. 3. Sargen 4. Bjudningen

Ja till att börja med Wasa knäckebröd det är vad W med 3 fingrar upp står för. Zorro det kan han verkligen använda. Johnsson visade hur Zorro skall användas. Hans passningar till Manner höll perfekt Zorroklass. Han lade även en annorlunda passning där kommer ämne nummer 2. Öppet mål och träffar stolpen det måste vara ett mardrömsscenario. Kanske var det den missen som visar varför Helsingborg är så långt ner... Patrik Skoglund: Här hade min farmor gjort mål men inte Helgesson 3. Sargen: Usch byt ut den så snabbt som möjligt! Det är tragiskt att Helsingborg har den sarg som dem har. Hur är det med KJ Nilsson när han skulle proppa Juha Kivilehto? Någon som vet? Hoppas att KJ kommer tillbaka så snart som möjligt. Även om jag inte är på AIK:s sida i innebandy så är det tragiskt när spelare skadar sig för att en sarg är katastrof. 4. Vilket bjudning av målvakten till Mats Carlsson... Eller var det Carlsson som hade lyckas trolla så att bollen kom till honom?

Till den andra matchen. Nästan alla vinner 2 siffrigt mot Mora. Det är bara AIK en så länge som inte lyckats med det. Billy och JR Eriksson Båda hittar mål flera gånger. 7:a och 8:a i poängligan är bra det.

Kör även nästa omgång för SSL.

Mora-Dalen. Toppen mot Botten. Kan bara gå åt 1 håll. Dalen vinner enkelt om dem vill.

Umeå-Helsingborg. Helsingborg känns inte bra. Umeå vinner denna match.

Storvreta-Balrog Kohonen och Öhman kör över Balrog. Kohonen och Öhman förlåter ej.

Caperio-Linköping. Sundstedt överlistar Qvist i målet. Skall mycket till om Sundstedt skall skada sig.

AIK-Sirius. Sirius-AIK spelade träningsmatch inför säsongens början. Den vann Sirius i Fyris. Nu är det tvärt om och det är AIK Solnahallen parkett. Men om inte KJ Kim och dem andra är i topp form så kan det mycket väl bli Billy och JR Eriksson som led er kampen till Sirius seger.Det skall bli spännande att se vilket lag som vinner kampen. AIK vill dock hänga med Dalen så denna match blir en het match.

Pixbo-Mullsjö Även om Calebsson inte är med så kommer det gå åt skogen för Mullsjö.

Warberg-Falun Warberg vinner och Falun kommer under slutspelssträcket.

Imorgon division 1. Sedan blir det lite från andra länder i denna blogg. Finland som är mitt andra land är med.

Inga kommentarer: